Tutar üstadım .
Bu arada benim bisikleti aldığım yeri aradım elinde kelebek var mı diyerek.
Uzun yolda kullanacaksan ve bisiklette ağırlık varsa kullanılır dedi. Şehir içi pek pratik değil dedi .
SizCe doğru mu ,?
@hakanemrez Kullanım amacı o tabiki ama kişi isterse istediği yerde kullanabilir. Size barendi 40 Liradan satmasından belliydi zaten yönlendirici bi satıcı olduğu. Siz onu bunu dinlemeyin benim gibi ne istiyosanız onu yapın.
@zekeriya42 merhabalar eğer bu gidon boğazını kullanıyorsanız (31.8mm) xlcnin bu linkini verdiğim gidonunu kullanamazsınız. Gidon boğazını da 25.4mm uyumlu olarak değiştirmeniz gerekiyor.
@sspl haklısın . Ben bisikleti aldım diye gidiyorum ediyorum ama devamli bir şeyler diyor . Her neyse.
Burada direk tecrübe ile yorum Yapan siz değerli dostların fikirleri önemli benm için.
Neticede kelebek gidon ile tanıştırdıginiz için teşekkür ederim. Bir de alıexpressden getirmeye gerek var mı . Yaklaşık aynı fiyatlara da Türkiye'de var . Tabi kalite markası mutlaka önemlidir.
Bu arada bu tribar da neden benim aşırı ilgili çekiyor bilmiyorum
@hakanemrez Bende alırken düşünmüştüm aliexpressi. Beklemenize ve faturasız/garantisiz ürün almanıza değmez. Bir sorunla karşılaşırsanız aldığınız yere götürebilmek önemli diye düşünüyorum.
Arkadaşlar uzun zaman sonra bisiklet aldım ve 4 5 km yaptım. Ancak hızım oldukça düşük ve yorgunluk oluştu. Tavsiyeleriniz nedir? Günde 60-70km lere nasıl gelirim?
@yunnus Acele etmeyin, uzun süredir herhangi bir spor yapmıyorsanız normal bir durum. Düzenli binerseniz performansınız şu anki durumunuza göre hızlı bir şekilde artacaktır.
Ayrıca yorgunluk bisikletteki pozisyonunuza alıştığınız için de oluyor olabilir.
Bol bol bol bisiklet sürer iseniz, yürüme mesafesine araba yerine bisiklet ile gider iseniz, teknik bisiklet sürüş üzerinde biraz kafa yorarsanız, bisikletle yokuş çıkmaktan kaçmaz iseniz değil 60 km 250 km leri bile rahatlıkla görürsünüz.