Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet yarışlarında ne amaçla yarışırsınız?

Scudo
Ben direk hiç felsefe yapmadan cevabımı yazayım en iyisi. Camiada ne kadar iyi veya kötü olduğumu öğrenmek için girerdim

o heyecanı ve duyguyu yaşamak için. bisiklet sürmek aynı futbol oynamak gibi çok zevkli, insanı motive ediyor, haz alıyorsun

5 yıldır bisiklet sürüyorum 70 bin km yi çoktan devirmişimdir. yarışmak için hiç bir sebep görmediğim için hiç bir yarışa katılmadım. halen de düşünmüyorum.

Eskiden yarışlara girerdim ve ne kadar iyi bisiklet sürdüğümü tespit etmek için yarışırdım. Benden önce yarışı bitiren ne kadar sporcu varsa kendimi o kadar çok geliştirmeye çalışırdım. Yani gaza gelmek ve bisiklet hevesimi devam ettirebilmek için yarışlara girerdim.

İlk yarışımsa ben neyin nesiyim seviyem ne onu öğrenmek için ama sonrakilere kendimi geliştirmek için.

@berktx

iyi fikir.....

@Owlknife

para yüksek olursa yemede yanında yat, kim düşük paralara yıllarca yarışır hiç kimse..

@smclk89

bende hiç yarışmadım,,,,,

@hashus1099
Bu beni de tanımlıyor.

@Owlknife
Üçünü birden vermezler bence:confused:

@Anonim
Kesin öyle bence de:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Tecrübe.

4 kere yarıştım hepsi ayrı ayrı önemli..

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
@Kudret Kurtcebe
Ben paradan da geçtim, kimse ayıplamayacaksa ben şöhret için yarışmak istiyorum sevgili abicim. Çok merak ediyorum şöhret nasıl bi şey. :kötü:
Para kazanırsam saçıcam ama şöhretimi bana bıraksınlar.
Menajerim olur musun abio_O

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@H.T
Ciddi olmam gerekirse ben de bunlar için yarışılmalı diyorum. Kürsüyü paylaşırım ama, o da olmadı tek bi etap kazansam olmaz mı ki?

• Beğen
Tepkiler: H.T
Geri