Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet yarışlarında ne amaçla yarışırsınız?

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Diğer konuda petrol babaları, silah tüccarları, vahşi kapitalizm diye yardırıyorsun konu bisiklet yarışlarına gelince "çook para istireeeeemmm", iyimiş valla bu "Tüketim Karşıtı Çevreci AsilZEDE"ler :koptum::koptum::koptum::koptum::komik::komik::komik:

@Anonim

yok yok yalnış anlama,:D:D:Dhakikaten bisiklet sporu gerçekten zor bi iş,bunun karşılığı iyi bir para olmalı,
havuz yok ,getirisi yok,feridun tezbaşaran eski milli bisikletçi ,mesleği elektrikçi,yarışlardan kazandığı para ile otomobil almış,
bu ülkede aynen aç kalırsın,bisiklet yarışlarında para ödülü tatminkar değil,hal böyle iken amatörler parasız yarışır,ömer dostum benim dinletim paralı ,senin anlayacağın para verene çalarım ,tüm dünyada böyledir,:harika:

@Sadettin Z.

helal sadettin....

@Anonim

birde düşünüyorumda bu konuda neden geri kaldık ?nedenler çok,birinci ilk neden halkın bisiklet yarışlarına ilgisizliği,
ikinci neden ekonomik sebepler,bisikletler pahalı,baba çocuğuna bir top alır,top ucuz çünki ,ama bir orta karar bisiklet 1000 liranın üstünde,asgari ücret 1300 lira ,nasıl alacak baba.

@Anonim

bu sorunu nasıl aşmalı,kitleyi bisiklete nasıl alıştırmalı,100 yıl sonramı olacak ,çarşamba poliklinikte kulakları temizlettim,saat 07.00 'de ana baba günü,kimi böbrekten ,kalpten ,halk bitmiş vaziyette..

@Kudret Kurtcebe Eğitim abi, her şeyin başı eğitim, klişe ama böyle, doğru düzgün bir eğitim politikası olmazsa, her iktidarla birlikte eğitim siyasetin parçası olursa böyle olur. Eğitim ve sağlık gibi toplumsal ihtiyaçlar siyaset alanının dışına itilmediği müddetçe durum böyle gider maalesef!

Keyif almak için yarışa katılırdım. Hırs ve çabayı gözlemlemek için, o havayı merkezinde solumak için

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Şu ana kadar sadece 1 kere yarıştım. Bu yarışımda sadece kendi seviyemi ölçmek ve o yarış parkurunda antrenman yapmak için.

Yarışına göre değişir..
Başlıca hedef bitirebilmek
Olabilirse derece yapabilmek.
Tırtsan yarışta ne işin var dimi:DYok efendim kendimi ölçtüm tarttım,zaten bir iddiam yoktu,önemli olan yarışmaktı filan felan:)
Olsun bakalım sağlam kondüsyon o yolların tozunu atarmısın atmazmısın:)Adı üstünde yarış pazar turu değil sonuna kadar mücadele edeceksin o zaman kendini ölçüp tartmış olursun..

Hep parkuru bitiremem diye hiç katılmadım. Ama en müsait zamanda katılacağım artık net.. Böyle tecrubeleri edinmemiz lazım..

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Mahalledeki ufaklıkları kırmamak adına yarışmışlığım var ama açıkçası çok tehlikeli buluyorum bunu hele de ara sokaklarda. Bunun dışında ben normal giderken kendi kendine benimle yarışıp geçen tanımadığım vatandaşlar oluyor arada, e onları da takmıyorum artık.

Düzeltme: Pardon, resmi yarışları kast etmişsiniz sanırım fark etmemişim. Öylesine eğlencelik bir soru başlığı sanmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Gurkan Ortamevzi
Daha önce katılmadığımdan şu an icin bitirmek. Çokca katılmış olsam derece yapmak olurdu tabi ki.

Geri