Duruma göre değişir.
Klasik müzik olabilir. Eğer hava güzelse Tchaikovsky hava daha kapalıysa Beethoven tarzı.
Klasik rock olabilir. Queen, Guns'n'Roses, Led Zeppelin, Cream, Pink Floyd ve türevleri.
Eğer trainer üzerinde kadans çalışması yapacaksam yüksek ritimli tekno parçalar. Müzik kulağı her bas vuruşunda ayağı da vurduruyor bu yüzden istemesen de kadansı çekiyor yukarı.
Uzun bir tur yapacaksam ama sakin gideceksem Chris Rea, Dire Straits ve türevleri.
Bindikten sonra çimenlere yatıp şöyle yarım saat kafamı dinleyeceksem. Birsen Tezer, Jülide Özçelik, İncesaz ve türevleri. Bazen Fazıl Say
Yokuş çıkacaksam ritmi 70 80 arası olacak sevdiğim, dinlerken içimden bir yandan söyleyebileceğim tüm parçalar. Bu şekilde yol nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile.
Bisiklete bindim geldim akşam soframı kurdum o zaman da Orhan abi'den girerim Cengiz Kurtoğlu'ndan çıkarım. Her türlü TSM parçasını da araya koyarım.
Müziğin her türlüsü o anki ruh halinize göre güzeldir. Ama ben çalmaktan daha çok zevk alıyorum. Sanırım bu yüzden 18 senedir Ted Senfoni Orkestrası'nda çalıyorum ve trompet grup şefiyim