Scudo Sports

Bisiklet yolculuğu ve antrenmanlarınızda ne dinliyorsunuz?

Herkesin bir tarzı vardır herkesin müzik kulağı farklıdır ama bana kalırsa acdc bir kaç şarkısı beni uçuruyor skrellix de olabilir dediğim gibi herkesin müzik kulağı farklıdır biri rap sever diğeri rock diğeri jazz sever

• Beğen
Tepkiler: lombardo
Scudo
@çağatay_çankaya
Bana kalırsa mp3 daha bi güzel ama özellikler farklı telefonla mp3 ün o yüzden yine kendi seçiminize kalmış

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
@çağatay_çankaya

Ben neden mp3 derseniz daha bi boyut açısından küçük bazı özellikleri güzel yani telefon gibi değil telefonu bir alıyorsun açıyorsun şarkıyı bi bakıyon oraya sığmıyor buraya sığmıyor ama mp3 öyle değil istediğin yere koyabilirsin yakana bile sıkıştırabilirsin benim bir arkadaşım gidonun yanları açıktı oraya koyuyordu dinliye dinliye çalışıyordu

ben de ön far + mp3 player dan dinliyorum. trafiğin yoğun olduğu yerlerde araç sesinden duyulmuyor ki zaten oralarda açmıyorum ama sahile inip de araç sesinden uzak ortama geçtiğimde çok güzel oluyor. bir de nedense kulaklık takarsam tehlikede olacakmışım, mutlaka riskli bir durumu farkedemeyecekmişim gibi garip bir piskolojik ön yargı var bende malesef :(

@çağatay_çankaya
Mp3 kullanışlı yukarda yazdığım için

ÇOĞU ZAMAN SLEIPNIR DINLERIM.

Duruma göre değişir.
Klasik müzik olabilir. Eğer hava güzelse Tchaikovsky hava daha kapalıysa Beethoven tarzı.
Klasik rock olabilir. Queen, Guns'n'Roses, Led Zeppelin, Cream, Pink Floyd ve türevleri.
Eğer trainer üzerinde kadans çalışması yapacaksam yüksek ritimli tekno parçalar. Müzik kulağı her bas vuruşunda ayağı da vurduruyor bu yüzden istemesen de kadansı çekiyor yukarı.
Uzun bir tur yapacaksam ama sakin gideceksem Chris Rea, Dire Straits ve türevleri.
Bindikten sonra çimenlere yatıp şöyle yarım saat kafamı dinleyeceksem. Birsen Tezer, Jülide Özçelik, İncesaz ve türevleri. Bazen Fazıl Say
Yokuş çıkacaksam ritmi 70 80 arası olacak sevdiğim, dinlerken içimden bir yandan söyleyebileceğim tüm parçalar. Bu şekilde yol nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile.
Bisiklete bindim geldim akşam soframı kurdum o zaman da Orhan abi'den girerim Cengiz Kurtoğlu'ndan çıkarım. Her türlü TSM parçasını da araya koyarım.

Müziğin her türlüsü o anki ruh halinize göre güzeldir. Ama ben çalmaktan daha çok zevk alıyorum. Sanırım bu yüzden 18 senedir Ted Senfoni Orkestrası'nda çalıyorum ve trompet grup şefiyim :)

@mehmet ulaş

Iron Maiden da süper olur Mother Russia,Run to the hills,Aces high ve Be quick or be dead
Ayrıca Trivium-Thores of perdition :harika::harika:

Orhan Gencebay zeki Müren dinlerim

Power fm dinliyorum tempolu müzikler sundugu icin antremanda ritim tutturarak calismak daha yararli oluyor

Geri