C.Biberci
Tulpar
- Tepki
- 5.283
- İsim
- Alp Tigin
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Triathlon
Bu akşam iş çıkışı her zamanki gibi bisiklet yolundan binbir badire atlatarak eve doğru gidiyordum.Üç metrelik yaya yolu yerine ısrarla bisiklet yolundan yürüyen,hayvan gezdiren,bebek arabası yürüten,eltisiyle günden gelen kadınlar gibi daha sayamayacağım bir çok örnek eşliğinde yoluma devam ediyordum.Yaya ve bisiklet yoluna park edenlere hepimiz alıştık artık.Şahininden Otobüsüne, Mercedesine Bmvsine kadar segment farkı olmadan "giriş seviyesi zihniyet" sahibi olan o güruhun sankı bugün milli bayramı gibiydi.Tam yedi kez durmak zorunda kaldım ve beynim döndü doğal olarak.Hem yaya hemde bisiklet yolunu enlemesine işgal etmişlerdi sanki sözleşmişler gibi.Sadece biz bisikletliler değil engelli arkadaşlarımızada "engel" oluyor bu güruh.Bende üçüncü araçtan sonra fotoğraflamaya başladım ve artık bunu devam ettireceğim.Gerektiği durumlardada trafiğe ihbar edeceğim.
Zaten sınırlı sayıda olan bisiklet yollarımızı bilerek işgal eden bu görgüsüzleri artık bu başlık altından yayınlayacağım ve araçlarına "Yolumu işgal etme bir dahaki sefere aracın çekilir" yazılı kartlar bırakacağım.
Siz değerli arkadaşlardanda bu harakete destek olmalarını rica ediyorum.
Zaten sınırlı sayıda olan bisiklet yollarımızı bilerek işgal eden bu görgüsüzleri artık bu başlık altından yayınlayacağım ve araçlarına "Yolumu işgal etme bir dahaki sefere aracın çekilir" yazılı kartlar bırakacağım.
Siz değerli arkadaşlardanda bu harakete destek olmalarını rica ediyorum.