İbrahim Aslanhan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 792
- Bisiklet
- Scott
Abiler, kardeşler, ablalar hiç sormayın ! Biz de Diyarbakır'da aynı dertten mustaribiz. Geçen 75'lik yol diye tabi ettiğimiz çevre yolu(gerçi artık şehir içinde kaldı ama ) üzerinde bulunan bisiklet yolundan ilerlerken ilerideki 2 bayanı görünce sinirlerim tavan yaptı. Bisiklet yolunun hemen yanı koş uparkuru, onun da yanında kaldırım var namı diğer yaya yolu. Ama ısrarla bisiklet yolunda yürüyorlar(mavi rengi kendilerini cezpmi ediyor nedir). Ben de hızla pedallıyordum tabi. Yanlarından hızla geçince bir bağırdım ki "Heeyy ! Yaya yolu orada, kaldırım orada,kaldırıma gidin" diye. Neye uğradıklarını şaşırdılar. Ama bundan önceki seferlerde hep durarak hep güzel güzel anlatırdım insanlara. Bir yere kadar da !
Bu konuyu inceledim. Yukarıdaki fotograflar ve biz bisikletseverlerin anlattıkları. Ah ahh Güzel Ülkem. Şu cahil insanlar da eğitimlenseler ve donanımlansalar bilgi açısından.
Saygılarımla.
Bu konuyu inceledim. Yukarıdaki fotograflar ve biz bisikletseverlerin anlattıkları. Ah ahh Güzel Ülkem. Şu cahil insanlar da eğitimlenseler ve donanımlansalar bilgi açısından.
Saygılarımla.