Berk Mercancı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 676
- Bisiklet
- Raleigh-USA
özür mü dilemek istiyorsun yoksa özür mü bekliyorsun ? İki türlüsü de boş bence. Hem adamın hatası yüzünden asfaltı öpmüşsün hem de ulaşmaya durumu bildirmeye çalışıyorsan bence fazla iyi niyetlisin. Bisiklet yolu yerine yolun sağ şeridi daha iyidir.Bisiklet yoluna park eden araçların arasından geçerken gidonun kulağı aracın aynasına takıldı ve düştüm. Hızım çok değildi, aradaki mesafede aşırı dar sayılmazdı, daha önce pek çok kez o şekilde geçmiştim ama nedense bu akşam böyle oldu. Sağ omzum yara bere oldu, bisiklette bişey yok, arabanında aynası kırıldı. Orada bulunan esnaf yerden kalkmama yardım ettiler, bir süre orada bekledim, esnafa şoföre iletmeleri için telefon numaramı vermek istediğimde 'abi kabahat sende değil, orası bisiklet yolu' deyip beni gönderdiler. Aracın fotosunu çektim, plakasını aldım. Yarın sahibine ulaşmayı düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Olabilir dalgınlıklar tabii ki. Sizin bir suçunuz yok, bence aramanıza gerek de yok.Bisiklet yoluna park eden araçların arasından geçerken gidonun kulağı aracın aynasına takıldı ve düştüm. Hızım çok değildi, aradaki mesafede aşırı dar sayılmazdı, daha önce pek çok kez o şekilde geçmiştim ama nedense bu akşam böyle oldu. Sağ omzum yara bere oldu, bisiklette bişey yok, arabanında aynası kırıldı. Orada bulunan esnaf yerden kalkmama yardım ettiler, bir süre orada bekledim, esnafa şoföre iletmeleri için telefon numaramı vermek istediğimde 'abi kabahat sende değil, orası bisiklet yolu' deyip beni gönderdiler. Aracın fotosunu çektim, plakasını aldım. Yarın sahibine ulaşmayı düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Şu kısımdan sonrasını okumadım. Ne yapacaksanız yapmayın, ya da bulayım bi de diğer aynasını kırayım derseniz bişey diyemem.Bisiklet yoluna park eden araçların
Şu kısımdan sonrasını okumadım. Ne yapacaksanız yapmayın, ya da bulayım bi de diğer aynasını kırayım derseniz bişey diyemem.
Yakaladım affetmem diyorsun abi, sağolasınO kısımda kırılan aynadan bahsetmiyor. Bence sonrasını da okumuş olmak lazım ayna olayını bilmek için
Yakaladım affetmem diyorsun abi, sağolasın
Sizin iyi niyetinizin 10da 1i o aracın sahibinde olsaydı bu olay yaşanmazdı ve yaralanmazdınız. Sizin iyi niyetinizin %5i dünyadaki insanlarda olsaydı dünya çok daha yaşanabilir bir yer olurdu.Esnafları da tebrik ederimBisiklet yoluna park eden araçların arasından geçerken gidonun kulağı aracın aynasına takıldı ve düştüm. Hızım çok değildi, aradaki mesafede aşırı dar sayılmazdı, daha önce pek çok kez o şekilde geçmiştim ama nedense bu akşam böyle oldu. Sağ omzum yara bere oldu, bisiklette bişey yok, arabanında aynası kırıldı. Orada bulunan esnaf yerden kalkmama yardım ettiler, bir süre orada bekledim, esnafa şoföre iletmeleri için telefon numaramı vermek istediğimde 'abi kabahat sende değil, orası bisiklet yolu' deyip beni gönderdiler. Aracın fotosunu çektim, plakasını aldım. Yarın sahibine ulaşmayı düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.