Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçi Dediğin.....

kisilermehmet.JPG

Bisikletçi dediğin, aynı zamanda bir gezgindir. Macera onun ruhunda gizlidir...:)

Scudo
Bisikletçi dediğin, gideceği her noktanın rakımını bilir, özellikle kendi şehrinde sık kullandığı yerlerin yüksekliği hep aklındadır. Yola çıkarken trafiği değil, kaç metrede olduğunu ve kaç metreye ineceğini veya çıkacağını hesaplar.

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
@BF Okuru

Ne kadar doğru. Özellikle düşünün, kafede oturuyorsunuz veya bir restorantta. Kapıdan bisikletçi insanlar giriyor. Bir anda gözler onlara çevrilir. Bu insanlar Hint Fakiri gibi olsa, öfkeli ve sert bakışlar, argo konuşmalar... Ne kötü bir izlenim bırakır insanlarda.
Evet bisikletçi dediğin güleryüzlü ve terbiyeli olmalı. Bu muhakkak.

@Reahax
neden böyle düşünüyorsunuz. bence spor için bisiklet kullanan kadar (hatta daha fazla) iş için bisiklet kullananlar değerli bir iş yapıyorlar. bence en büyük bisikletçi bu kıadın.:)https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJhEExCmXJ_M18R1rUKKIgBBKJw4-XDTf7rwKXUEXsk6nTHfL2

bisiklet-sur.jpg

Bisikletçi dediğin, bayan bisikletçileri takdir eder ve kollar. Kesinlikle "Vaaaav şuna bak! Teker dönüyor ablaaa! davranışları sadece insanların kendini aşağılamasıdır...:)

Bisikletçi dediğin gerek maddi imkansızlıklar gerekse işten veya okuldan zaman bulamayıp yapamadığı ancak her zaman aklının bir köşesinde olan turları,gezileri bir gün yapacağını hayal ederek yaşamaktır.

bicycle-to-work.jpg

Bisikletçi olmak demek, son model ve en pahalı bisiklete sahip olmak değildir.

Bisikletci olmak,(en azindan benim icin) anneden gizlice bisikleti odana kacirip kapiyi kitlemektir,sonrada bir tablo gibi seyretmektir :D

Bir de bisikletçi diye adlandırdığımız dükkanlar vardır.

Bir tanesi mahalle bisikletçileridir, ufak tefek işler için ya da acil durumlar için uğranılasıdır.
Aktif Pedal, Delta gibi bisikletçiler vardır. Bütçe sağlam değilse kapısından bile geçilmemelidir. Sonra üzülüyor insan :D
Her bölgede iyi bisikletçiler de vardır. Onları birbirimize tavsiye etmeli koruyup kollamalıyız. (isim veremiyorum çünkü mümkün mertebe işlerimi kendim hallediyorum)
Bir de Metin Bisiklet gibi bisikletçiler vardır. Onlara bisikletçi demekle doğru mu yapıyorum acaba diye insana kendini sorgulatırlar.

• Beğen
@Ahmet Ayaz

Bir arkadaşım var sanırım 25 yıldır o mesleği yapıyor. Adam pek çok servise taş çıkartır müthiş bir usta. Diğer bir özelliği sizin için çok çalışır ve başarır. Müşteri borcunu sorunca cüzi bir ücret ister. İnsanlar bu kadar küçük bir ücrete şaşırır. Boş zamanlarında çay demler gençleri toplar, İslam ve ahlak üzerine ders verir....:)

Bisikletçi dediğin, sisteme en samimice karşı koyan adamdır ...

bence foruma üyelik sınırlandırılmalı, refere olmadan üyelik kabul edilmemeli. gereksiz insanların foruma girmesi önlenmiş olur diye düşünüyorum.

ozel-haber-fakirlerin-ekmek-teknesi-3-tekerlekli-bisiklet-IHA-20130312AW000115-7-t.jpg

Eskiden fazlaca alış-veriş yapınca "Şurdan bir bisikletçi çağıralım atıversin..." sözünü çok duyardık. Artık bulunduğum yerde bisikletli nakliyeciler yok. Fakat yük bisikletiyle kağıt toplayan insanları görüyorum nadiren.
Evet şunu da diyebiliriz. Bisikletçi dediğin, hayata bisikletiyle tutunandır...:)

@Talha Ateş bu fotoğrafı aramıştım az önce. çocukluğumdan beri gıptayla baktığım. asıl bisikletçi bu işte. adamın hayatı bisiklet.

• Beğen
@mehmet c. uzak

Evet onların geçim kaynağı bisiklet ileydi... Zaten çok eskiden "Bisikletçi" denince bu çalışan insanlar akla gelirdi....:)

Bisikletçi dediğin, birbirine yardım edendir ;)
geçenlerde ture çıkıp buralara gelmiş bisikletçilere çorbacı gösterdim :D

• Beğen
@Mert Ahmet

Mert, masken çok güzel ayrıca kaskınla takım olmuş...:)

@Talha Ateş
teşekkür ederim :)
ne yalan söyleyim kaskla uyumlu olduğunu şimdi farkettim bende :)

• Beğen
Geri