Scudo Sports

Bisikletçi Dediğin.....

2013-09-03-13-06-49.jpg

Bu arada emniyeti unutmamak gerek, Tabi sadece kask ile sınırlı değil, sağlığımız ve güvenliğimiz için gerekli bütün materyaller dahil..
Bisikletçi dediğin, güvenliğini ihmal etmez.:)

Scudo
Mustafa Kemal Atatürk'ün çok meşhur bir sözü var ya "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim." İşte bisikletçi dediğin odur. Bisikletçi iyi insandır.

90ların ortasında PC Magazine dergisinde Ters Köşe diye bir köşem vardı. Bir keresinde "Bilgisayarcı öyle güzel, böyle doğru insandır. Şunu yapar, bunu yapmaz" falan gibi bir yazı yazmıştım. Gençlik işte :)

Sonra farkettim ki "bize selam vermeyen carbonlu" da bisikletçi, "sürekli grup setini öven adam" da, "uzun turda 30-35km ortalama yapan adam" da.

Biraz daha düşününce aslında tek önemli olanın "iyi insan" olmak olduğunu anladım. Iyi insan olursan zaten her yaptığın iyi oluyor.

@mehmet c. uzak kesinlikle çok haklısınız en azından üye olanda bir kaç ay sadece okuma yapabilse daha sonra yorum ve en son konu açma izni olsa, gerçekten isteyen zaten takipte kalır gidende hiç forumlu olmamıştır zaten:);)

arkadaş noktayı bence koymuş fazlada söze gerek yok bence
@baby_face_

bisikletçi dediğin ahlaklı dürüst ve mert olmalı. çakma isimle üye olup, sağa sola salvo yapıp hakaret edip kaçmamalı. işte bu yüzden üyelikler sınırlandırılmalı.
bisikletçi dediğin başka bir bisikletçiyi gördüğünde heycanlanıp zilini tıngırdatandır.

Bisikletçi dediğin bisikleti alıp kullanandır.

İçinde envai çeşit insan barındırır. Kendinizi gaza getirmeyin.

Bisikletçi dediğin; paranın satın alamayacağı mutlulukları bulan kişidir. Sürdükçe çevresinde ki olumlu ve olumsuz bir çok şeyi farkedip, bu yönleri sorgulayıp kendi düşünce mantığını oluşturan kişidir. Bisiklet sürdükçe, trafikte kendisine yapılan olumsuz davranışları öğrenen ve bu hataları başkasına yapmayan bilinçli ve düşünebilen bireylerdir. Doğanın tadını almış ve her seferinde doğaya kaçmaya çalışan kişidir...

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
@oktayakgoz

Müslüman dediğin sadece camiye gidip gelen midir? Müslümanların da içinde envai çeşit insan vardır. Her yaptıkları mübah mıdır.?

Bisikletçilik ile bisiklet kullanmayı karıştırmayın. Bu gün için bisikleti ile hırsızlık yapanlar var bu BİSİKLETÇİLİK ruhu mu? Sizin dediğiniz gibi olsa bu toplumda hiç bir öğretmen çocuklara ders veremez, hiçbir antranör spocularını eğitemez...!

Bu kadar insan güzel düşüncelerini dile getirmiş sen neden huzuru bozmaya çalışıyorsun???

Kendinizi gaza getirmeyinmiş...:mad:
Ne yapmaya çalışıyorsun sen! Daha öncede benzer bir mesaj attın. Sana başka bir şey yazacaktım ama neyse...Anladın sen onu.

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@Talha Ateş

Ne alakasi var ya. Bisikletcilik bir ogreti degildir. Dediginden de bisi anlamadim. Kimseyide asagilamadim.

Bisikletci dedigin bisiklete binen bundan keyif alan kisidir.Diger insanlardan herhangi bir ustunlugu yoktur.
Bisikletle hirsislik yapan insanda bisikletlidir ama hirsizligi bisiklet kullanmasiyla yargilanamaz,diger hirsizlardan da bir farki yoktur

@fahritus

Bence kesinlikle çok yanlış düşünüyorsunuz. Anlattığınız tarifle bisikletçi kelimesi çok yalın kalıyor. Bunu bir hayata bakış açısı olarak, bir yaşam biçimi olarak düşünebilirsiniz. Şöyle ki; nasıl suda yaşamak istemeyen bir balık olmayacağı gibi, doğayı sevmeyen, çevreyi kirleten, yayaya ve çevresine yeterli saygı ve özeni gösteremeyen bir kişiden de bisikletçi olması beklenemez. Daha geniş bakın, çünkü sözlük anlamı bu tarz konularda yetersiz kalıyor. Bisiklet süren ile bisikleti yaşam şekline dönüştürmüş ve bunun tüm gerekliliklerini yerine getiren kişileri aynı kefeye koymamalısınız... Iyi günler.

Bu konuda bile tartışmayı başarmışsınız ya ayakta alkışlıyorum sizi.

@Gültekin R. Demirkaya

Kısa ve öz :)

Bisikletçi kendine yakışanı giymektir.. Deeermişimm.. [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
@Decsan

Aslında doğru, ben bu olayı bizzat yaşıyorum. Bulunduğum çevre tayt olayına hoş bakmıyor. Gayet şık ve kaliteli eşofman kullanıyorum:)

@Şevket Akça

Kamyoncular bazen çok güçlü korna çalıyorlar. Önceden bir an korkuyordum çok kızıyordum "ben zaten kenardan gidiyorum" diye bağırıyordum.
Sonradan farkettim meğer deli deli kornaya basarak selam veriyorlarmış. Şimdi kimi zaman boş tali yoldan giderken bile uzaktan kamyoncuların selam verdiği olur.:)

Geri