Unutmayın; bütün bu ve diğer sektörler (tröstler) sizin ihtiyacınız olduğuna inandırır. Markalar bunun içindir. Ben de 10.000 km yaptığım SALCANO nun TOURNEY aktaracısı olduğunu biliyorum artık.
DEORE baktım. Ben de ihtiyaç hissediyorum. Ama almadan gidiyorum. 1 tane yedek aktaracı var yanımda. 39 ₺. İsterse eskisi kırılsın. TOURNEY alır devam ederim.
Elimde 2008 model nikon d80 var. Full frame bir kamera olsaydı güzel olurdu. Ama bu var.
20.000 lira aylık gelirim var. Alsam bana dokunur mu? En pahalı tekstil ürünün 10$ olduğu bir memlekette bir formaya deseni yüzünden 150₺ vermek bana dokunur. Yok! O kadar zengin değilim. Btwin de kendimi rahat hissediyorum.
Fotoğraf, maket/model, bisiklet gibi forumları takip ediyorum. Bu forumların gayesi lüzumsuz tüketimi arttırmak olduğunu 40 yaşımda anladım.
Hiç haftalardır forumda şehirler arası tur yapıp gezisini anlatan var mı?
Gezmeyeceğimiz malzemeler alıp öz doyum yapmak çok zararlı. Zaten bir bisikletin gerçek maliyeti ne kadar? AR-GE falan filan!
SALCANO ng-650 400 tl. Ve en ucuzu 850 tl.
Boşverin.
Bir sürü foruma üyeyim. Buradan da kovulurum yakında zaten.

.
Nedeni forum sahibi de bisiklet satıyor. Sizler "Şunu bunu alacağım" dedikçe o da seviniyor.
Bozulmadıkça almayın hacılar. İhtiyacınız yok.
Tüm dostlara selamlar