Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Bende geniş bir Film arşivi var hepsini saklıyorum bazen tekrar tekrar izlediğim filmlerde oluyor. En sevdiklerim ama mutlaka araa unuttuklarımda olacaktır. Aşağıda sıralanmıştır:
Piyanist
The Cove (film değil aslında belgesel. Maalesef izlediğim günden beri etkisini üzerimde hissederim :((((( )
War Horse
Açlık Oyunları Serisi
Yüzüklerin Efendisi
The Others
The Conjuring
Pretty Woman
6.His
What If
Noah

Şimdilik aklıma ilk gelenler aklıma geldikçe ya da hardiskime baktıkça paylaşmaya devam ederim.

Scudo
Önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum. Big Hero 6 (6 Süper Kahraman) adlı animasyon filmini tavsiye ederim. Oscar ödüllüdür.
Aynı dönem Oscara aday Boxtroll (Kutu Cüceleri) animasyon filmi de güzeldir. Tabi animasyon dalında rakibi Big Hero 6 olunca ödül alamadı.

Beğeni çıtası her geçen gün yükseliyor. Ama son zamanlarda izlediğim en iyi filmler bence Interstellar ve Predestination'dı.

• Beğen
Tepkiler: kilkates
@antecurs predestination gerçekten de süper filmdi yazarken benim aklıma gelmemişti.

Dead Poets Society
Whiplash
Interstellar
Matrix
Hachi
Leon
Inception

Breaking away var bisikletle alakalı güzel film izleyebilirsiniz.

Son zamanlarda izlediklerimden; predestination, interstellar, night crawler, whiplash.

Geçmişte izlediklerimden(bilinenler dışında); das leben gen anderen, life of david gale. Bunlar ilk aklıma gelenler.

Pk nın oyuncularından bir film de ben önereyim. 3 idiots kesinlikle izlenmeli bence :)

Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi '7' Jason Statham ' ın da katılmasıyla müthiş bi film olmuş izlenmeli şahsen :)

Murder By Death A.K.A. 22 Numarada Cinayet

ipman 0-1-2 serisi
hücre 211
felon
ihtiyarlara yer yok
yeşil yol
whiplash vs vs...

• Beğen
Tepkiler: specific
Geri