2015 yapımı ABD & İngiltere ortak yapımı olan Ex Machina son zamanlarda izlediğim en başarılı filmlerden biri olduğu için bu yapımı sizinle paylaşmak istedim.
Film hakkında fazla spoiler vermek istemiyorum ama Ex MAchina gizemini filmin sonuna kadar koruyor. Yapay zeka ile ilgili bugüne kadar birden fazla film yapıldı fakat bu filmi diğerlerinden farklı kılan bazı yanları var bunu da ancak filmi izleyerek gözlemleyebilirsiniz. Filmde yer alan oyuncular oldukça başarılı. Kurgu ve atmosfer de sizi filmin içine çekmeye yetiyor. Bilimkurgu ve dramı bir araya getiren ve son zamanlarda izlediğim başarılı yapımlardan biri olan Ex MAchina filmini izlemenizi mutlaka tavsiye ederim. Benim filme verdiğim puan ise; 7,5 / 10
@Anonim
Mesajin ustunden cok zaman gecti belki ama yine yaziyim rusyada gecen filmde sicilya kamuflaji vardi bf109 larda bunu gorunce filmi izlemekten vazgectim
Nazi tavsiyesi ise umuv dur(almanca film)
@Anonim
Aynen aynen normal seri filmlerin ilk filmi iyi olup sonraki filmlerde cozurttuğunu çok gördüm ama bu seri için aynı şeyi söylemek iyi olmaz herhalde. Ayrıca filmi altyazılı izlemeyi tavsiye ederim Matt Demon'un güzel aksanından mahrum kalmamak için.
@Excaliburnusret filmde hep ilgimi çeken bir sahne vardı, hâlâ unutmam yani bu filmi söyleyince aklıma ilk o sahne gelir ki, flat monitörlerin olduğu sahne bu arada dublaj hiç sevmiyorum çünkü filmin orijinalliğini bozuyor. Çoğu insan için altyazı zordur ama benim için de tam tersi, dublaj olunca keyif alamıyorum çok fazla