Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

@Anonim Bakın bir mantık hatası aklıma geldi. Din kültüründen, mantığından uzak olduklarından anlayamayabilirler.
Hikmet, teslimiyet vs.... Kınamıyorum o filmi yapanları.
Galiba uzaya ışınlama cihazı mevzuu. Cihazını bulmak istiyor. Ancak, dinimize göre biz Allah'tan dua ile isteriz.
Ya hemen verir. Ya bizim için iyi değildir vermez ya sırası değildir. . Ya da vermez cennette daha iyisini verir gibi.

Scudo
en beğendiğim filmi bir türlü bilememekle birlikte zeitgeist adlı belgeselimsi geldi aklıma. biraz didaktik bir anlatımı (didaktik olmayınca insanlara ikna edici gelmediğinden herhalde) ve geleceğe dair ütopik fikirleri olmasına rağmen önemli bilgiler veriyor ve insanı yalan tasavvurdan çıkarıp gerçeklikle yüzleştirmeye çalışıyor.

@hogutmen

Hiç katılmıyorum yorumunuza. Gerçekten inanan insan tek bir film ile tek bir karşıt düşünce ile dinden çıkmaz. Filmin başrol oyuncusu müslüman zaten :) Araştırabilirsiniz.
Deizmi önermekten çok; Hindistan'ın inanışlarının onları yönetmede, inanışlar sayesinde popülerlik yaratmada kullanılması anlatılıyor. Tanıdık bir senaryo oldu :)
Bu konuda da kesinlikle cevap yazmaya devam etmeyeceğim. Başlıktan uzaklaşıyoruz.

@Deniz Tezcan

Yazmayalım tamam. :)

Kendimi affettirmek adına herkesin bilmediği bence güzel olan 1-2 film örneği daha vereyim.
Zevklerimiz benziyor gibi.

Yalnız bu filmler adamı biraz zorlar. (Ganyotçu: Filmin güzeli de delikanlının aklını alır aklını (Kolpaçino'dan bir replik :) )

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Beğenmezseniz gelin yazın yani.

Bana da böyle film önerileri lazım herkesin bilmediği.

(link) falan yazmayın beğenmem.

(link)

Güzel bir film

(link) Harika. Keşke daha önce izleseydim.

Bir de şunu kesinlikle izlemeyin. İmdb puanına bakıp ta sakın yani. (link) link vermekle hata mı ettim acaba?

Guguk Kuşu
Muhallond Çıkmazı
Kayıp Otaban
Gözleri Tamamen Kapalı
Memento
Game
Notorius B.İ.G
Trainspotting
12 kızgın adam
Kiracı
Fil Adam

daha cook var da izleyene yazarım daha

guncelliyelim arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var:) aksiyon gerilim ,seri filmde olabilirr hafta sonuna merhaba:)

3 idiots, The lake House, Gaijini, Fanaa,

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
How high. :D
Focus.
Walter mittynin gizli yaşamı. Yarısını izledim ama güzeldi

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama en son Yarının Sınırında yı izledim bilimkurgu severlere tavsiyemdir.
Ayrıca eski ama Korumalar da sağlam film:)

Dosyalar

• Screenshot_2016-08-22-21-50-59~2.jpg
    Screenshot_2016-08-22-21-50-59~2.jpg
    79,4 KB · Okunma: 24
  • Screenshot_2016-08-22-21-51-36~2.jpg
    Screenshot_2016-08-22-21-51-36~2.jpg
    69,3 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Tepkiler: yaboga
Bir sinema tv mezunu olarak the shinning ve inception diyorum

Kadin akli erkek akli, adaletin pesinde. İlki romantik komedi digeri cok farkli bir zeka ile yapilmis guzel filmler.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus

Yarının sınırında,aşkın 500 günü,zor saatler,esaretin bedeli,5.dalga,thor serisi,galaxynin koruyucuları,tetikçi,cehennem melekleri serisi

Geri