Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
iş den gelince izlemelik bir şey bakıyordum tam denk geldi teşekkürler

Sagan ı hiç sevemedim, belki de antipatik hareketlerinden dolayı başarılı bir bisikletçi olsa da, ya çok seveni ya da herkesin nefret ettiği birine dönüştü.. Cavendish i resmen itmesi , adamın kariyerinde nasıl kötü bir çöküşe girmesine sebep olmuş. Ama toparlanma sonrası kazandığı her birincilikte sagan hemen arkasında idi ve kabul etmiş o da Cavendish i.. Fakat internette, baktığım kadarıyla özür de dilememiş Sagan.. Her sporda olduğu gibi, bisiklet sporunda da yazılı olan ve yazılı olmayan kurallar vardır.. yazılı olmayan bizi bir makine olmaktan çıkaran,insan yapan şeylerdir daha çok.. Bazı sporcularda bunlar eksik olabiliyor... Mesela Thomas geraint in, takımı ineos olmasına rağmen giro da, san remo da vs, Cavendish e sprint düzlüğüne kadar domestiklik yapması falan.. Sporun böyle yanları da var..

Sagan ı hiç sevemedim, belki de antipatik hareketlerinden dolayı başarılı bir bisikletçi olsa da, ya çok seveni ya da herkesin nefret ettiği birine dönüştü.. Cavendish i resmen itmesi , adamın kariyerinde nasıl kötü bir çöküşe girmesine sebep olmuş. Ama toparlanma sonrası kazandığı her birincilikte sagan hemen arkasında idi ve kabul etmiş o da Cavendish i.. Fakat internette, baktığım kadarıyla özür de dilememiş Sagan.. Her sporda olduğu gibi, bisiklet sporunda da yazılı olan ve yazılı olmayan kurallar vardır.. yazılı olmayan bizi bir makine olmaktan çıkaran,insan yapan şeylerdir daha çok.. Bazı sporcularda bunlar eksik olabiliyor... Mesela Thomas geraint in, takımı ineos olmasına rağmen giro da, san remo da vs, Cavendish e sprint düzlüğüne kadar domestiklik yapması falan.. Sporun böyle yanları da var..

Farklı takım sporcularının birbirlerine matara ve jel vermesi gibi güzel şeyler de var bu sporda. 2022 tdf'de Pogacar'ın inişte virajda düşmesinin ardından Vingegard'ın onu beklemesi. Aslında bence rakip sporcuların biraz düşmanlık beslemesinde ya da birbirlerine soğuk olmalarında mesele yok. Ronaldo ile Messi mesela onca yıldır top 1-2 ler. Ama bir kere oturup yemek yeme fırsatı yakalayamadıklarını söylemişlerdi yanılmıyorsam balon do'r 'da. Tadej ile Jonas muhtemelen kariyerleri boyunca aynı takımda yer alamayacaklar ve bir süre sonra aralarındaki dostluk, arkadaşlık bitecek. Daha sonrasında centilmenlikleri konuşacak.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Çoğumuz Eddy Merckx'i izleyemedik ve o dönemki kayıt ve rekorlarından bize kalanlarla ağzımız açık durumdayken, O'nun T.D.F. etap rekoruna yaklaşabilen tek sporcu olan Cav'ı kimseye yedirmeyiz... :koptum:

• Beğen
Çelik yumruklar ve pasifik savaşı . gerçekten bunları 5 defa izlemişimdir bir daha olsa yine izlerim . çok çok iyi filmler valla bunları arkadaşlarımla mesela izlememişlerse onlarla birlikte sinema günümüzde izliyorum hiçte izlemem demiyorum. Bun film sırasında yapılan sohbet ortamları arkadaşlarınız geçirdiniz zaman değişilmez tabiki ama bu filmler izlenmesi değer şahsım olarak çok iyi filmler

evet bende izledik den sonra karar verdim ki sagan ciddi mana da karaktersizlik yapmış

• Beğen
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Cavendish belgeseli

(link)
Şu an tekrar o belgeseli izliyordum ama internetimde bir sorun oldu. Sagan'ı severdim, gücüne hayranımdır ama şu olayları ayrıntılarıyla izleyince farklı bakmaya başladım. 😒
Bu arada eş seçiminin ne kadar önemli olduğunu tekrar, tekrar ve tekrar anladım.😏 Gerçi bu seçim de değil, kader.😌

Son düzenleme:
1720516748585.png
Hard Miles

A prison social worker assembles a cycling team of teenage convicts and takes them on a transformative 1,000-mile ride. Inspired by the life of Greg Townsend and the Ridgeview Academy cycling team.
(link)

43f0e907ea608e278276dc1159aa4db0_original.jpg

Second to None
Three-part documentary series, the first original commission by streaming service DocPlay, follows the elite Lidl-Trek women’s cycling team, which includes Australian Olympian and national champion Amanda Spratt, as they prepare for and race the Tour de France Femmes.
(link)

Çoğumuz Eddy Merckx'i izleyemedik ve o dönemki kayıt ve rekorlarından bize kalanlarla ağzımız açık durumdayken, O'nun T.D.F. etap rekoruna yaklaşabilen tek sporcu olan Cav'ı kimseye yedirmeyiz... :koptum:
Hocam haklısnız ama bence Eddy MErckx daha başarılı etap şampiyonu.. Çünkü çok yönlü zaferler elde etti.. Cavendish ise spirnt etapları dizerek rekor kırdı... Rekor sayısı 2. planda ise eğer bence cavendish in +7/8 etap daha alması, sanki daha bir heh tamam şimdi oldu dedirtirdi.. :)

Kesinlikle interstellar diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri