Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
Hiçbiri bisikletle ilgili değil ama:
Kibar Feyzo
Vizontele
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar
Ölümlü Dünya
Gemide
Gölgeli Topraklar

• Beğen
Tepkiler: specific
Bazen çok hüzünlendiren, bazen bolca kahkahalar attıran ancak her bir anıyla gençliğin bir parçası olan filmlere dilerseniz gelin birlikte göz atalım: (link)

Komedi türünde film bulamıyorum . Güzel film önerisi olan var mıdır acep

yokmu şu vakitte izlenecek güzel hayatta kalma temalı film :D zombi vs tercihim :)

@ATALAY16 var tabi;" Türkiye'de bir bisikletçinin yaşam savaşı"...
Fellini çekecekti ama ömrü yetmedi..

yokmu şu vakitte izlenecek güzel hayatta kalma temalı film :D zombi vs tercihim :)

Dünya Savaşı Z /Brad pit , marslı /üşendim, şimdi bakamadım adına başrolün ama alman tarzlı bir isim ve tip, ben efsaneyim / Will Smith , zamana karşı Justin timbirlake tavsiye edebilirim, şimdi aklıma gelenler..
Komedi türünde film bulamıyorum . Güzel film önerisi olan var mıdır acep

Hanngover serileri çok iyidir.. Salak ile avanak var 2. Serisi.. Efsane bir şakayla başlıyor.. Jim carrey rol arkadaşına 17 yıldır tekerlekli sandalyeye bağımlı rolü yaptığını itiraf etmesiyle başlıyor.. Arkadaşı da 17 yıldır altını almaya geliyor bu arada tabi 😄 deli hastahanesine..

• Beğen
Tepkiler: ÆSir ve suyunsesi
Raul taburın Filmi Trt 2 de başlamak üzere izlemek isterseniz.
Küçük bir kasabada yaşayan Raoul Taburin'den bisiklet ile ilgili her şeyi bilmektedir. Adeta bir bisiklet piri olan Raoul, bisikletle ilgili her şeye hakim olmasına rağmen binmeyi bilmez. Çocukluğundan itibaren bir türlü dengede durmayı başaramayan Raoul bisiklete binmekten korkmaya başlar.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Dünya Savaşı Z /Brad pit , marslı /üşendim, şimdi bakamadım adına başrolün ama alman tarzlı bir isim ve tip, ben efsaneyim / Will Smith , zamana karşı Justin timbirlake tavsiye edebilirim, şimdi aklıma gelenler..

Hanngover serileri çok iyidir.. Salak ile avanak var 2. Serisi.. Efsane bir şakayla başlıyor.. Jim carrey rol arkadaşına 17 yıldır tekerlekli sandalyeye bağımlı rolü yaptığını itiraf etmesiyle başlıyor.. Arkadaşı da 17 yıldır altını almaya geliyor bu arada tabi 😄 deli hastahanesine..

O eski komedi filmi komikliğini özlüyorum. Cinsellik veya argo olmadan güldüren film çekemiyorlar artık.

Raul taburın Filmi Trt 2 de başlamak üzere izlemek isterseniz.
Küçük bir kasabada yaşayan Raoul Taburin'den bisiklet ile ilgili her şeyi bilmektedir. Adeta bir bisiklet piri olan Raoul, bisikletle ilgili her şeye hakim olmasına rağmen binmeyi bilmez. Çocukluğundan itibaren bir türlü dengede durmayı başaramayan Raoul bisiklete binmekten korkmaya başlar.

Çok durağan, sakin ama bir o kadar güzel bir filmdi. İzlediniz mi bilmiyorum ama climb/ yokuş vardı birde.

Asfaltın kralları. En azından fragmanı izleyin efsane filmdir 🙂

Geri