Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
Jumanji de iyi bir film cok guzel

Passengers uzay yolculari filmine gitmistim super uzayda geciyor

Koş milkha koş
-gerçek hikaye-
l-bhaag-milkha-bhaag-mvl62.jpg
Hindistan ın 1965 yılındaki olimpiyat koşucusu atletinin hayatını inanılmaz akıcılıkla anlatıyor. Spor, aşk, tutku amaç ve insanlığı içeren bu film üzerine film daha izlemedim. Son yıllarda en etkilendiğim filmdi..

şiddetle tavsiye ederim , kaliteli sürükleyici ve samimi film arayan herkese...

• Beğen
Tepkiler: tiryaki00
Arif V 216'ya giden var mı? Beğendiniz mi? Tavsiye eder misiniz? Yarın gitmeyi düşünüyorum.

@enes_vl
Vakit Kaybı , hiç güzel değil..

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Coco diye bir animasyon filmi çıktı son dönemde. Harika bir film. Ailecek oturun izleyin.

@danslebleu Hocam elinize sağlık çok güzel liste hazırlamışsınız :D

Böyle soğuk havalarda hangi filmi seyretsem diyenlere nefis bir kara mizah örneği...
Bolca küfür içerir,minikleri uzak tutunuz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
- Das Boot 1977
- Stalingrad 1993
- Walküre 1994
- Immortal Beloved 1995
- Onegin 1999
- Dunkirk 2017
- Hacksaw Ridge 2016
- Bridge at Remagen 1969
- Flags of our fathers 2006
- The letters form iwo jima 2006

Elena
The ReTurn ( Dönüş)
Kış Uykusu
L'immortel müthiş bir aksiyon filmidir.

Rosa. 2.dünya savaşı Polonya. Çok etkiledi beni.

• Beğen
Tepkiler: Yasint
(link)
Filmin başrolünde olması gereken kişiyi çok az görüyoruz..Film,sevgisiz Dünya'ya gelen ve büyüyen bir çocuğu ana karakter yapması gerekirken;bu çocuğun anne ve babasını ön plana alıyor..2 saat boyunca acayip iki yetişkinin seks hayatını,bir yerlere tutunma çabalarını filan izliyoruz..Sonuçta bir yere bağlanır mı dedim ama hepsi buymuş..Çocuğa ne olduğu meçhul..Film genel anlamda vasat ama finali berbat..10/4

Turkish Gambit
Rus yapımı bir film. Rus Türk çekişmesi üzerine bir film. Elbetteki rus filmi olduğu için Türkler düşman oluyor. Fakat aşağılama yada benzer hollywood yaklaşımları yok. Tam tersi Türkleri bayagi karizmatik , güçlü , akıllı ve ciddi bir hasım olarak gösteriyor. Içinde dedektiflik hikayesi de var.

(link)

Imdb notu 7.1

• Beğen
Tepkiler: Yasint
Geri