Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
maxresdefault.jpg

Güzel, idare eder.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Midway 29 kasım'da vizyona giriyormuş özellikle Pearl Harbor tarzı filmleri sevenler varsa benim gibi kesinlikle izlenmesi gereken bi film bence. Görsel efektler filan efsane olmuş. Yönetmeni Roland Emmerich zaten 2012 den Godzilladan filan bilebileceğiniz bir yönetmen bayağı güzel işleri varmış.
Fragmanıda buyrun;

Screenshot_2019-11-26-13-37-36-547.jpegBulut Atlası Ben çok beğendim biraz beyin gıdıklama tarzında, peşinede otomatik portakal izledinmi tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
İngiltere'nin en iyi, Dünya'nın da en iyi komedyenlerinden biri olan Ricky Gervais'ın After Life dizisini herkese tavsiye ederim. Rick bir komedyen olmasına rağmen dizi daha baskın olarak bir dram dizisi ve toplam altı bölüm. Dizi, Ricky Gervais'in oynadığı karakter olan Tony'nin karısını kaybettikten sonra intihar etmeye karar vermesiyle başlıyor ve köpeğine yemek vermek zorunda olduğunu fark edip ertelemek zorunda kalmasıyla devam ediyor. Bu süre içerisinde istediği her şeyi yapmakta özgür olduğunu düşünen Tony, dizinin sonuna kadar harika bir karakter gelişimi sergiliyor.

B957D675-D407-4CDC-A067-AF545ACCD053.jpeg

Son düzenleme:
Bu konuya yazdıklarımız uçmuş gitmiş:)
Neyse..Geçen gün aşağıdaki filmi izledim ve çooook beğendim..Müthiş bir film..Senaryo,oyuncular çok iyi..Yönetmen de öyle..Film inanılmaz ''gerçekçi'' geldi bana..Özellikle bu yönüyle çok beğendim filmi..:harika:
thhh.jpg
(link)

Bir filmi izlemeden önce IMDb puanı yerine kesinlikle baktığım yer sinemalar.com sitesidir. Anlaşılan orda pek sevmemişler filmi sizin kadar.

Bir filmi izlemeden önce IMDb puanı yerine kesinlikle baktığım yer sinemalar.com sitesidir. Anlaşılan orda pek sevmemişler filmi sizin kadar.
Bu tarz filmleri ''önyargı'' ile izlememek lazım..
Filmde Arap'lar ve Türk'ler var..Haliyle Türk sinemaseverlerin bir kısmının filmi beğenmemesi bence gayet normal..
Benim çok beğendiğim bir filmi,siz çok kötü bir film olarakta görebilirsiniz..Bunlar da normal..

Güncel popüler olmayan filmleri yasal olarak izleyebilecek nereler var ki?
Mesela 60 yapımı bir film. Nereden nasıl temin edilebilir? Fiziksel veya dijital olarak. Fikri olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Forest Gump
Bay Evet
Big Fish/Büyük Balık,
The Fountain/Yaşamın Kaynağı
Truman Show

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Bu konuya yazdıklarımız uçmuş gitmiş:)
Neyse..Geçen gün aşağıdaki filmi izledim ve çooook beğendim..Müthiş bir film..Senaryo,oyuncular çok iyi..Yönetmen de öyle..Film inanılmaz ''gerçekçi'' geldi bana..Özellikle bu yönüyle çok beğendim filmi..:harika:
217602 dosyayı görüntüle
(link)
Theeb filmini “Rehber” ismiyle bu akşam SinemaTV’de seyrettim ve beğendim. Kurt (wolf) mânâsına gelen Theeb adındaki 10 yaşlarındaki bir çocuğun gözünden 1916 yılının Hicazı. Hem İngiliz emperyalizmine, hem Osmanlı kopuşuna hem de Demiryolunun etkisine bence tarafsız bir perspektiften bakılmış. Ama müzikler kesinlikle filmin önüne geçmiş. Hâlâ dinliyorum:

(link) will smith den eğlenceli bir polisiye ;)

Geri