Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

• OldBoy
  • Dogtooth
  • To Kill a Mockingbird
  • Amor
  • Blackswan
  • Like Father, Like Son
  • Das Experiment
  • Rashomon
  • Dogville gibi gibi gibi

Scudo
@Atilla Gobel Del Toro bildigin gibi yine sakin ve karizmatik.Film de guzel bir filmdi ama Del Toro tek basina goturmus filmi.Del Toro nun oynadigi filmlerde asla en iyi yardimci oyuncu odulu alinmaz :)

@Atilla Gobel Yine saglam bir Benicio Del Toro performansi gormek istersen eger,eskilerden The Things We Lost in The Fire filmi var.Hale Berry ile oynadi Del Toro bu filmde.Bak bu Escobar dan daha siddetli tavsiyedir eger izlemediysen ;)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Animasyon ama olsun: Cars, cok duygusal bir film. 5 yasinxaki kardesimi hungur hungur aglatan film.:koptum:

1. A Clockwork Orange ( Otomatik Portakal) - 1971 -

2. Amores Perros (Paramparça aşklar ve köpekler) - 2000 -

3. The Machınıst ( Makinist) - 2004-

1- Now You See Me
2- Sinister
3- About Time
4- 9
5- Mad Max: Fury Road
6- Old Boy
7- Lucky Number Slevin

Şimdilik aklıma gelenler. Evdeki arşive baksam sayfalar yetmez.

Braveheart ve Léon defalarca kez izlediğim ve beğendiğim 2 film

en son Interstellar
bi tanede pek bilinmeyen söyliyim eski . Master and Commander.

ADAM GİBİ FİLMLER :

-Titanic

t.jpg

-Yasak Bölge(Brick Mansions)

yb.jpg

ANİMASYON FİLMLERİ :

-MegaZeka

mz.jpg

-Köfte Yağmuru

images.jpg

2 adam gibi film 2 de animasyon film :)

Mad Max Fury Road soluksuz izlenecek bir George Mılller (MasterMınd :) ) filmi yakın zaman önce vizyondaydı şimdi internete de düştü. O kadar çok film var ki yakın zamanda izleyip te aklımda kalmış olan budur... Not: Önceki serileri izlemediyseniz izleyin derim nacizane :)

Interstellar
Gladiator
The Green Mile
Braveheart
Alive
Expendables 1-2-3
The Shawnshank Redemption
Inception
The Last Samurai
Ve bir Türk filmi; Sadece Sen

^-^

mad max fury road çok övüldü lakin ben beğenemedim. amacı olmayan saçma sapan bir film olmuş. oyunculardan dolayı büyük bir hevesle başladım fakat sonunu zor getirdim. tom hardy'nin performansı neydi öyle varla yok arasında.

son zamanlarda izlediğim en etkileyici film şüphesiz "interstellar".
ikinci olarak "the imitation game" muazzam bir filmdi gerçekten.
üçüncü filmim ise çok zor korku filmi beğenen biri olarak çok komik gelirler bana çünkü "the conjuring".

bu üçünü izleyin pişman olmayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
ilk başlarda hint filmlerindeki danslar çok itici gelmişti. sonra arkadaşımın ısrarı ile 3 idiots u izledim çok iyiydi. üstüne my name is khan ve lagaan ı izledim ikisi de çok iyiydi. ama bu filmleri izlemek için 3 saatinizi ayırmanız gerekir:)

bunların dışında

*fasandræberne
*snowpiercer
*why we ride (film değil belgesel gibi. ben aynı zamanda motosiklet te kullandığım için buna bayılıyorum.)

• Beğen
Tepkiler: specific
Geri