Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

dönüş yok (erotizm ve şiddet içerir)
41769.jpg

ucuz roman...değişik kurgu
ucuz-roman.jpg

rezervuar köpekleri (baş yapıt)
0000000326126-1.jpg

Scudo
(link)
(link)Baba yine yapmış yapacağını..Aslında izlemesi sıkıcı bir film..Sıkıldım,bir yere bağla artık (link) dedim ve sonuçta çok iyi bağladı filmi..:)
Çok anlamlı bir film..Şu bağlamda..Gerçekten işe yaramaz sandığınız birisi,çok büyük bir iş yapabilir..Film bu mesajı çok iyi veriyor..

@ahlaksız clint abi dedin aklıma getirdin (sergio leone ile üçlemesi kalbimizdedir)bu film tam usta işi....
2884-unforgiven-affedilmeyen.jpg

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Biraz da yerli film diyorum;

Ayla (2017)
-\Baba (1971) - Yılmaz Güney
-Baba Bizi Eversene (1975)
-\Babam ve Oğlum (2005)
-\Banker Bilo (1980)
-\Başka Semtin Çocukları (2008)
-\Beyaz Melek (2007)
-\Cumhuriyet (1998)
-Dersimiz Atatürk
-\Devlerin Aşkı (1976)
-\Dinle Neyden (2008)
-\Eşkiya (1996) m1080p
-\Güneşi Gördüm (2009)
-\Hacivat Karagoz Neden Olduruldu (2006)
-\Pardon (2005)
-\Son Osmanli Yandim Ali (2007)
-\Susuz yaz (1964)
-\Takva (2006)
-\Ulak (2008)
-\Veda (2010)
-\Yahsi Bati (2009)
(Devlerin Aşkı gibi önemli yapımları eklemiyorum ama seyredilmesi gereken yapımlar)

Konu içinde paylaşıldığı bilmiyorum,paylaşıldı ise affolla,zevkler tartışılmaz ama efsane filmlerden...gerek müzik,gerek senaryo, gerek oyunculuk ile efsane kült olmuş klasikler arasındadır..Screenshot_2018-05-10-15-14-28-1.png Screenshot_2018-05-10-15-14-48-1.png
Bunlara ek olarak ayırt etmeden Amir khan filmleri,

(link)
Yönetmen kalite..Christian Bale yine döktürmüş..Senaryo da fena değil..Kaliteli bir western dram filmi..

(link) Hissetmenin yasak olduğu muhteşem bir distopya. Bir de işin içinde Christian Bale olunca... Muhteşem :D

@Serkan Mıstınoğlu

Aynen çok güzel film ama sonlarına doğru bilim kurgu oranı aşırı düzeyde artıyor azcık kafam bulandı

Seven Sisters-Yedinci Hayat

Öneririm. Dünyada tek çocuk yasası varken yediz doğuran bir ailenin inanilmaz serüveni.

Latcho Drom 1993

Mısır, Hindistan, Türkiye, Romanya, Macaristan, Slovakya, Fransa ve İspanya çingenelerinin danslari ve müzikleri ile yer aldığı bir belgesel.
Altyazıya ihtiyacınız yok yetersizmiş gibi görünse bile, seyredin sadece.

latcho.jpg

Casey Affleck döktürüyor resmen

Dosyalar

• IMG_4724.PNG
    IMG_4724.PNG
    109 KB · Okunma: 23
@ObsrnCok yillar once izleyip, cok begendigim ama ismini bir turlu hatirlayamadigim bir film.
2 haftadir ismini dusunuyordum, sayenizde hatirlamis oldum teşekkürler :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Obsrn
Geri