Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Kaliteli yerli komedi filmi istiyorsanız Ali Atay'ın 2 filmini de izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Scudo
Aamir khan (uc idiot, gajini, yerdeki yildizlar)
Salman khan( tiger, bahranji baharian, kick)
ShahRuhk khan ( Benim adin khan, fan, dilwale, raes, don)

Hint filmlerinin cogu harika. Muzikleri sevmedigim icin (bazilari cok guzel) filmler hollywood filmlerine bin basar. Duygusal komedi ve romantizmi cok guzel yansitiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Secretsuperstar.jpg

• Beğen
Tepkiler: muratokan
(link)
Yönetmen kötü..Tanrı rolündeki Joaquin Phoenix iyi olsa da,vasatın altında bir film olmuş..Müzikleri de kötü..

Bana göre Dünya'nın gelmiş geçmiş en duygusal 5 filmi listesinde ilk sıraları zorlar..
Not: Her ihtimale karşı mendilinizi yakınınızda hazır bulundurun

Le_Huitieme_Jour.jpg

Mr.Nobody
Behzat Ç. Seni kalbime gömdüm
“ “ Ankara yanıyor
In darkness

Bilinmeyen Yol veya orjinal adıyla interstate 60.

Otoyol-60.jpg

Fantastik bir filmdir, gayet lezzetlidir. İzlediğim en keyifli filmler sıralamasında başlarda yer alıyor. Yönetmen ve senarist geleceğe dönüş'ün senaristi Bob Gale. Oyuncular James Marsden, Gary Oldman, Christopher Lloyd, Chris Cooper, Kurt Russell, Amy Smart, Michael J. Fox.

Konusu (link). Direkt linkten seyredebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
mutlaka seyredilmeli diye düşünüyorum

(link)

(link)

Aşırı ve önlenemeyen nüfus artışına, çarpık kentsel yapılaşmaya ve yoksul insanların haklarının nasıl yendiğine dair ödüllü muhteşem bir 'İstanbul' belgeseli...

Ekümenopolis: Ucu Olmayan Şehir
(link)

Benim en sevdiğm yönetmen, Abbas Kiarostami'dir.

Kendisinden beni en etkileyen filmi ise:

Arkadaşımın Evi Nerede:
(link)

Ama, Abbas'a başlamak için şu film daha uygun bence:

Rüzgar Bizi Götürecek
(link)

Onun haricinde daha bilinen yönetmenlerden:

Dogville
(link)

The Hours
(link)

Oliver Stone ve Quentin Tarantino'nun muhteşem buluşması:

Natural Born killers
(link)

Ve klasiklerden

Bisiklet Hırsızı :D
(link)

Ve bizden:

Umut
(link)

Sürü
(link)

Tabutta Rövaşata
(link)

Edit: Abi, Kiarostami demişim, Nuri Bilge Ceylan'ı untunmuşum:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
(link)
Değişik bir film:D
Yönetmen çok iyi..Daha önce Adem'in elması filmini izlemiştim,o film çok iyiydi..Bu da benzer bir film sayılır..Oyuncular da aynı sayılır..Bu filmin konusu biraz değişik ama:D
İki filmde de Mads Mikkelsen başrolde..Müthiş bir oyuncudur..

"Nasıl film yapılamaz?" işte cevabı; :hihi::hihi::booo::booo:

Bu da süper analiz :huhuu::huhuu:

(link)
3 yıl önceki İlk film çok iyiydi..Filmin yönetmeni Denis Villeneuve,çılgın bir adam zaten..Filmin kadrosu da çok iyiydi..Haliyle enfes bir film seyretmiştik..Filmin bu kadar tutması sonucu,devamı çekilmiş..Yönetmen farklı,ilk filmdeki birkaç isim yok ama aynı kalitede bir film olmuş..

Benicio Del Toro için ayrı bir parantez açayım..Filmlerde oynayan bazı oyuncular oynar gibi yaparlar,bazıları oynarlar..Benicio Del Toro,bu oynayanlardan..Hem de ne oynama..İlk filmdeki havası aynen devam ediyor..Bence bu iki filmle,zirveye yerleşti..Müthişti..
Filmde bazı mesajlar var..
-Film tekbirlerle başlıyor..Aman dikkat..!
-Filmde bir çocuğun nasıl bir katile dönüşeceği çok iyi aktarılmış..Kurgu çok iyi..
-Amerika bu tarz filmlerle ''istersek herşeyi yapabiliriz'' mesajı veriyor..Müthiş bir propaganda yapıyorlar..Adamların şakası yok..Yaptıklarını veya yapabileceklerini bu filmlerle iyi reklam ediyorlar..
Uzattım..Mutlaka izleyin..10/8

sicario day of the soldado
overboard

the keeping hours
wish upon
incident in a ghostland
the package

breaking&exiting

Geri