Musti S.
Aktif Üye
- Tepki
- 58
- Bisiklet
- Salcano
Dün 341 almak için bisikletçiye gittim kalmamış hemen 331 verelim dedi şöyle bisiklet böyle bisiklet kaçırma bu paraya bedava toplamaya yetiştiremiyoruz bilmem ne, neyse dışarda kocaman yazı asılı peşin fiyatına 12 taksit diye. fiyat sordum ne olur diye; sana 12 taksit yaparım dedi ya biz çok safız ya bunlar çok akıllı sanki bana ekstra bişey yapıyo, zaten yazmışsın oraya neyini söylüyosun, sonra başka model bisiklet sordum kaçırma hemen al başladı yine, rengi siyahtı beyazı varmı dedim yok bu tek kaldı zaten en çok tutulan renk bu beyazı napcan diyo neyse onada fiyat sordum liste fiyatını söyledi, kendi web sitelerindede şok kampanya diye düşük fiyat yazmış 3 haftadır falan aynı fiyat, dedim sitenizde bu fiyat? ya kampanya yaptık ama onlar bitti dedi, peki kardeşim bittiyse niye hala sitende düşük fiyat yazıyo niye değiştirmiyosun? çünkü gören fiyat uygun diye gelecek bakcak yok e gelmişken alıyım diycek satıcıda zaten uyanık bir şekilde itelerim nasıl olsa diyo.. alemin akıllısı bunlar
Sonuç olarak bu adam benim bisiklet hevesimin içine etti ve şimdilik bisiklet almaktan vazgeçtim.çünkü nereye gitsem aynı tarz satıcılar var ya model yok ya fiyatı çok söylüyolar.
Bence Böyle bisikletçilerden uzak durun alışveriş yapmayın zaten hemen belli ediyolar, ben arıycam bakalım hemen elinde kalanı satmaya uğraşmayan bisikletçi bulursam alcam
Sonuç olarak bu adam benim bisiklet hevesimin içine etti ve şimdilik bisiklet almaktan vazgeçtim.çünkü nereye gitsem aynı tarz satıcılar var ya model yok ya fiyatı çok söylüyolar.
Bence Böyle bisikletçilerden uzak durun alışveriş yapmayın zaten hemen belli ediyolar, ben arıycam bakalım hemen elinde kalanı satmaya uğraşmayan bisikletçi bulursam alcam