Scudo Sports

Bisikletçiyi bisikletçiliğinden bezdiren vatandaş manzaraları

Ya köpek işi kolay.Doğa bisiklette 28 liraya köpek kovucu satılıyor.Ankaradan arkadaşlara duyurulur :D

Scudo
@M.Burak KARADAĞ

köpek kovucular her zaman işe yaramıyor

@ufuk şen

abi sende yavaş eger öyle yaparsak daha çok üzerimize gelirler ya en iyisi duymamış gibi yapıyorum öylede böylede geçiyorum ya sonuçta o bana yetiyor

@murat yayla

sanırım bu garip kişiliklerinden dolayı acil servislerde motorcu kazaları kaynıyor :)

Bence insanların bu tarz davranmasının bir sebebi de bisikleti bir spor olarak görmemeleri.Neden?Çünkü ülkemizde spor deyince akla -insanların tv başında kalkamayıp yapamadıkları- futbol geliyor.Piyasada 20 kgyi bulan "downhill" (!) bisikletleri görüyoruz.Bir arkadaşıma dedim ya bisiklete bakım yaptıracam diye bana ne dese iyi
'seni götürmüyor mu?o yeter " dedi.
yani önemli olan bisikletin spor olduğunu millete öğretmek.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@recep mutluer

Kesinlikle öyle ama bu zamandan sonra halkımızın bisikleti kavraması bayağı bir zaman alacak.Ben 17 yaşındayım.Belki çocuğum zamanında anlamış olurlar diye düşünüyorum.

:D alın birer biber gazı çantaya rahat edin,ben şahsen suluk yerine levyelik düşünüyorum mesela,insan her yaptıgı işten bir zevk duymalı :p

:D kesinlikle bende biber gazı var.Montun iç cebinde duruyor :)

benim binlira verdiğimi duyan arkadaşlarım ve akrabalarımın tepkilerinden yıldım arkadaşlar:( o paraya araba alırdık sana, yada motor alsaydık kendini yormazdın gibi yorumlar. yada sende hiç akıl yokmu diyenler.
ama olsun yavaş yavaş anlıyor herkes...

Vay be okuyunca şaşırdım.Sivas'ta oturuyorum fiyat sorma dışında rast gelmedim böyle durumlarla.Çınar sen bilirsin.Yaz'ın Sivas'a geldiğinde hiç laf atma veya taciz gibi durumla karşılaştın mı? Sivas'lılar alıştı artık...

@mehmet özata

aynı aynı banada dıolar ne dıom bilionuzmu
:2000 liraya 131 aldım diyelim ötv+sigorta+pul+muayne+2000 liralık araba ki bu 131 haftada bir sanayiye uğratır+YAKIT=1000 TL YILLIK GİDER
:1LT kaucuklu gres + 1LT atf + 4 zincir + 2takım balata=140L YILLIK GİDER
-diyorum susuyolar (ÇARESİZCE).

Çok derin bir konu ama benim kanaatim laf atmalar (özellikle taytla ilgili olanlar) özgüveni olmayan, tatmin olamamış, ezik bünyelerden türer. İşin kötü tarafı ben, üniversite mezunu olupta bu kategoriye giren birçok insanla karşılaştım. Umarım birgün "polat alemdar" a özenenlerin bu memelekette soyları kurur.

@mehmet özata

Dediğiniz gibi söyleyen amcalarım eniştelerim dedem var.onlar bunu söylüyor bende direk siz bana araba (yada motor her ne dediyseler) alın ben bindikce ona babanıza dedenize fatiha gönderirim.babayın hayrına iş yaparsınız diyorum.alamayacakları için susuyorlar..:)

Bir bisikletçiyi bezdiren vatandaşlardan biride kesinlikle dolmuş ve taksi şöforleri. Hiç kale almıyolarlar bizi. 2 farklı örnek yaşadım bununla ilgili.
1. Ankara'da gazi hastanesinin önünden Ankamall'e doğru gidiyorum dolmuş sağa yanaşmış ve yolcu almış şimdi yola geri çıkıcak. Bende hızlı gidiyorum orta şeritten ben geçtikten sonra çok rahat çıkabilir. bastı gaza yola çıktı ben ya sola geçicem ki arkadan araba geliyor mümkün değil yada çarpıcam dolmuşa son anda asıldım frenlere kızakladım falan derken tam dibinde anca durabildim.
2.si ise gene Ankara'da sağdan yolcu almış dolmuş tam solladım kafa kafayayız geçicem önüne yola devam edicem yanında beni gördü baktı ve gülmeye başladı gaza bastı ben pedalladıkça iyice gaza basıyor. bende arkasından artık sanırım kıyamete kadar olan sülalesini andım.

@Gültekin ATALIK

iyi yapmışsınız aslında. arada bir dolmuşçuların sülalesini anmak bana da iyi geliyor :)

geçen yaz bisikletle ulus semtine gitmek için demetevlerden yola çıktım.ulusa yaklaştığım sırada Ankarada oturanlar bilir 2 tane alt geçit vardır bu alt geçitlerin üst kısmından geçmek istedim sonuncu alt geçitin üstünden geçerken kırmızı yandı araçlar durdu bende karşıya geçtim tam bu sırada karşıdan orta yaşlı bir abiyle yanında 15 yaşlarında bir erkek çocuğu yanımdan geçtiler ama karşıdan gelip yanımdan geçerken bana öyle bir bakışları vardıki hala unutamam sanki yanımda 3-5 uzaylı arkamda uzay gemisi beni bekliyor gibi bana bakışları vardı.:)

Geri