@Scherwin
zefal spy öneririm.
kask aynası. kullanabilen için kesinlikle tavsiye ediyorum. ben de göz tembelliğine benzer birşey olduğu için sağ gözümle odaklıyorum o nedenle sola taktığım kask aynası bende ile yaramadı. bir de kullanan bir arkadaşım, kullanırken titreşim olduğunu be güzel sabitlemek gerektiğini belirtti. bir başka arkadaşları, kask aynasını kaskına iğne iplikle dikerek sabitlemiş. kask ayna montajı konusunda biraz daha kafa patlatmak gerekiyor. kafası çalışan gençler, bi tasarım yapıp patantleyebilir ve önümüzdeki 10 yılda paraya para demezler, yoru derler dolar derler ama paraya para demezler.
aynalardan topeak ın bar n mirror olanı kullanmaya başladım, pek memnun değilim açıkçası zira, açı ayarı çok kötü, bar end kısmını aşağı ya da yukarı oynatmanız geekiyor ve alıştığını barend açısını ıskalamanız gerekebiliyor. ikincizi ayna cam. zefal bu konuda parlatılmış metal yüzeyi kullanır yıllardır. kırılmaz, hadi kırıldı diyelim dağılmaz ve elinizi kesecek parçalar ortaya saçılmaz. toprak bar n mirror tarzı açı ayarını çözecek yeni patent sahibi de bir çay ısmarlar artık bize (yani tüm foruma),
zefal spin bisiklet aynası nefis. küçük, şık, açı ayarı mükemmel ve gerektiğinde katlanabiliyor ve sele borusu içine monte ediliyor. benim en çok tavsiye edeceğim model bu.
ayna, benim en önem verdiğim aksesuarim. tavsiye ederim.