Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete binen bir Cumhurbaşkanı makus talihimizi yener mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@0M42 , sen de ben de tartıştığın kişi de bu ülkede yaşıyoruz. buranın vatandaşıyız. ülke hiç bir aileye tapulu değilse, senin beğendiğin yönetimi beğenmeyip karşı tarafı desteklemek veya hiçkimseyi desteklememek neden beni terörist yapıyor ? bunu açıklar mısın ?
belki de senin desteklediğin kişi de bir nihayetinde kul olduğundan hataları vardır, belkide bunları konuşmalıyız. belkide düzenin kötü olduğunun emareleri vardır bize göre.
iktidara oy vermeyen geri kalan insanların hepsi ülke dışına atılsa, ülkenin sözde beka sorunu sizce çözülecek mi ?
yani bu iktidar tekrar seçilirse sayın @0M42; somanın.ensar vakfının,balyozun,köprünün denetiminin yapılacağına inanıyor musunuz ? neden 15 yılda yapılmadı sormazlar mı ?
seni yanlış tanımadıysam, kendince üreten emekçi bir insansın. opel-ford-pinto

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Scudo
Erdoğan: Her eve buzdolabı giriyorsa refah seviyesi var demektir.

Onu bunu bilmem de en azından 70 yaşındaki kanser hastası karikatür sanatçısını hapse tıktırmaz herhalde. Kudret Kurtcebe'nin abisi diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.
(link)

@CaGe mantığına hayran kaldım forumun tamamı senden yana olsun türkiyenin yarısından çoğuda benden yana ne olacak şimdi ;););)

24 haziran gecesi bu konudayım hadi bakalım:rolleyes:

@0M42 :) Sevindim senin adına...

@Rip

ihtiyar hala daha bu ülkede mizah yapılmayacağını öğrenemediyse onun sorunu.

Öyle sanıyorum ki, bisiklete binen bir Cumhurbaşkanı ile değil de, bunu normal karşılayan ve şaşırmayan ve hatta siyasi polemik konusu haline getirmeyen bir topluma dönüştüğümüzde makus talihimizi yenmiş olacağız...

Tabii bunu maalesef bu forum üyelerinden hiç kimse göremeyecek, orası başka...:)

Bisiklete binerse kurmay albay nereye oturacak? Çözüm: tandem :)

Makus talih olarak güvenle bisiklete binebilmeyi referans alıyorum.
Bu çerçevede 2 satır yazı yazayım.
Liderlerin bisiklete binmesine gerek yok, bisiklet yolu yapsın yeterli. Ankara'da yaşayanlar yolların nasıl olduğunu çok iyi bilir 81 milyonluk ülkenin 5.5 milyon nüfuslu başkentinde 1 metre bisiklet yolu 1 satır bisiklet tabelası yok. B sınıfı araç ehliyetim 12 yıllık, öncesinde de ufak tefek kaçamaklar ile toplamda 15 yıldır araba sürerim, 15 yıldır Ankara'da kaç yeni bulvar yapıldı kaç yol genişleme çalışması ile yeniden yapıldı diye sorarsanız neredeyse bütün ana yollar genişletildi ve yeni yollar açıldı fakat bu yollarda 1 metre bile bisiklete göre yapılmadı. Her sokağa bisiklet yolu yapılsın demiyorum, araçların 80km/s üzeri seyir ettiği uzun mesafelerde kullanılan ana yollarda bisiklet yolu olsun fazla fazla yeter. 80km/s üzerinde seyir eden ticari araçlarla, sonradan görme zenginlerle ve burası araba yolu bisiklet gidemez diyenlerle aynı yolda gidemiyoruz maalesef.

2 satır da siyasilere yazayım, bir tarafta 16 yıllık yönetimde 1 metre bile bisikletle ilgili yatırım yapmayan iktidar var öte yanda bisikletle meclise gideceğini iddia eden bir muhalefet var. ikisini de dene tarafını seç diye bir laf var bilirsiniz birini denedik durum ortada şimdi öbürünü deneyin o zaman tarafınızı seçersiniz.

@0M42
ben de burada olacağım ;) sonra çark etmek, benim yazdığımdan onu mu anladın yan yattı çamura battı at şey yaptı demek yok ama reyiz tamam mı ?

• Beğen
Tepkiler: CaGe
Cumhurbaşkanımız bisikleti neden bu kadar küçümsemiş anlamadım

istese uzun da bisiklete biner. hem de inceden daha güzel ve güvenli şekilde biner.

"bisiklete binmeyi sizden öğrenecek değiliz"
"bisiklet demedim muhalefet dedim"

Kastedilen M. İnceyse şayet, M. İnceyi kaç kere bisikletle bir yere giderken gördük ???

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Kendi partisinin içerisinde genel başkan seçilemeyen birisini gerçekten ülkenin başına gelmesi için seçecek misiniz? Tamamiyle kamu önünde şov yapıyor. Seçilmek için herkese kucak açıyormuş gibi bir izlenim oluşturup , algı yaratmaya çalışıyor. Kaybedeceğinin kendisi de farkında. Kendisinin bir teminatı var mı ? Başa geçerse seçmenlerine yada ülkesinin vatandaşlarına bir vaadi var mı ? Şuan muhalefet kesiminin tek 1 amacı var. Mevcut iktidar partisinin kaybetmesi değil , cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kaybedip , başımızdan gitmesidir. O gitsin de yerine kim gelirse gelsin razıyız kafasını yaşıyor. Demirtaş bile başa gelse bundan memnuniyet duyacak durumda şuan muhalefet. Bu ülkede tek partili dönem dışında CHP hiç bir zaman iktidar olamamıştır. 2002 senesinden beri girdiği seçimlerde 12 kez galibiyet ile başa gelen Ak Parti'nin karşısına ; vizyonu ve misyonu Ak Parti'nin yarısı kadar olan başka bir Parti gelmemiştir. Muhalefet ne zaman insanların güvenini kazanabilecek , ülkesini yönetebilme vasfına sahip birisi çıkartır işte o zaman iktidara karşı bir şansı olur. 24 Haziran'da yapılacak olan seçimin galibi açık ve net bellidir. Hile vs diyen olacaktır her seçimde olduğu gibi . Tabi kesinlikle hiledir : )

@Engin ATAL
Bugüne kadar gelen partiler ülkeyi satıp medyayı satın alıp beyin yıkama işlemleri yapmadığı için bu dediklerin normal . Ya 16 yıldır ülke sorunları belli değişmeyen tek şey nedir ? Tayyip demek ki bi gitmesi gerekiyor yani bir dönemcik değişiklik olsa ölecekmisiniz ?Yoksa prim yaptığınız yerden gelen paralar mı duracak ?

Madem bu kadar kusursuz bir reisiniz var. Neden karşılıklı bir canlı yayına çıkmıyor Muharrem İnce veya Meral Akşener'le? Hepsi hodri meydan diyor oysa ki, davet ediyor..

• Beğen
Tepkiler: Carel ve Rocketman
@Corsaidream genç arkadaşım mevcut iktidar partisinden bugüne kadar 1 kez olsun yardım almadım. Muhalefet kesiminin ısrarla makarna , kömür vb yardımlarını aldığını iddia ettiği hiç bir yardımı görmedim. Ülkedeki seçmenlerin yarısının oyunu alan bir partiden bahsediyoruz farkındasınız değil mi ?

@CaGe Adam çıksa konuşsa '' Bu adam cumhurbaşkanı bu kadar çok konuşmamalı '' diyorsunuz , çıkmazsa da '' madem bu kadar sağlam reisiniz var neden canlı yayında hodri meydana çıkmıyor ? '' diyorsunuz. Karar verin sizde :)

Ben mesela Pink Floyd dinleyeceğime Aleyna Tilki dinliyorum. Aleyna Tilki denen bir gerçek var. Size göre Pink Floyd daha iyi müzik yapıyor, söyleyin bakalım kaç vatandaşımızdan beğeni almış. Kaç konser vermiş, kaç programa katılmış. 1960'dan beri hiç listebaşı olmuş mu. Allah'ın izni ile sayın Tilki yeni teklisiyle bu yaz da cennet vatanımızı sallayacak.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
(link)

Ne yazsam bilemedim. Teyze insallah troldur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri