Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete binen ünlüler

Scudo
Ben hakikaten tanıyamadım ya:naslyany:

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar yoğun tepkiler üzerine bu ameriga vatandaşını açıklıyorum. Bu şahıs Türkçesi öpücük (french kiis değil yanlış anlaşılmasın) frenkçesi kiss olan ve sahneye şebek gibi boyanıp çıkan rakınrol grubunun hanende ve sazendesi pol stanliy dir. herifin kadın mı erkek mi mi yoksa nonoş mu olduğunu ben tespit edemedim onuda siz bulun.

Arkadaşlar yoğun tepkiler üzerine bu ameriga vatandaşını açıklıyorum. Bu şahıs Türkçesi öpücük (french kiis değil yanlış anlaşılmasın) frenkçesi kiss olan ve sahneye şebek gibi boyanıp çıkan rakınrol grubunun hanende ve sazendesi pol stanliy dir. herifin kadın mı erkek mi mi yoksa nonoş mu olduğunu ben tespit edemedim onuda siz bulun.
Boyasız görse anası tanımaz Kiss üyelerini :)

kiss_030319_12_1.0.png

sahneye şebek gibi boyanıp çıkan rakınrol grubunun hanende ve sazendesi pol stanliy dir.
Ah be abi baştan söylesene,gözüm bi yerden ısırıyo elemanı,bende makyajsız olunca neden tanıyamadım diyorum:komik::komik::komik::komik::komik: (şaka bi tarafa sen sandım hadi dedim pot kırmayalım şimdi):koptum:

Daha önce TV'de bazı spor yazarlarından denk gelmiştim ama internet de kaynak bulamıyordum. Sonun da Tugay hocaya denk geldim. 1:30 da Taffarel'in antremanlara bisiklet ile gidip geldiğini anlatıyor.

CnuprHTWAAARmof.jpeg

Ben de buraya bir ekleme yapayım. Şimdi gördüm bunu. Bkz: Juan Pablo Montoya ve küçük oğlu.
Kendisinin Formula 1'e veda etmesi beni hep üzmüştür.
Screenshot_20210113_062405.jpg

Geri