Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete binen ünlüler

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: ugurus
Karadeniz'i değil miydi Tarkan? Karadenizde keçileri sevmiyorlar sanırım.
Karadeniz gezimde dayının birine "buralar tam keçiler içinmiş, dağlık falan" dedim. Dayı da "ormanı yesinler diye mi" dedi.😅
seni kandırmış dayı.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Tarkan’ın İnstagram story bölümünde ilk başta bisiklet bölümü var. Bi bisiklet yolu var. Kaymak gibi dümdüz Herhalde koca arazi almış kendine bisiklet yolu yaptırmış ₺₺₺₺))))

bide zil takmış. ))). benim sürdüğüm yerlerde sürse 2 pedal atamaz Havalı korna taksa önünden çekilmez insanlar )))

Tarkan’ın İnstagram story bölümünde ilk başta bisiklet bölümü var. Bi bisiklet yolu var. Kaymak gibi dümdüz Herhalde koca arazi almış kendine bisiklet yolu yaptırmış ₺₺₺₺))))

bide zil takmış. ))). benim sürdüğüm yerlerde sürse 2 pedal atamaz Havalı korna taksa önünden çekilmez insanlar )))

Neden böyle nefret kustunuz ki dağ bayır geziyor işte herkesin bisiklet rotası kendine... Sonuçta ortak bir tutkuyu paylaşıyoruz.

@Batuhan Köksal Para var huzur var demiş. Şunun neresinden nefret okudunuz enteresan...

İkinci satırda da latife var esprili bi mesaj ,
O kadar ünlü adam benim sürdüğüm yerlerde sürse kalabalıktan gidemez manasında

niye nesinden nefret algılıyorsanız anlam veremedim . İlk satırda da gittiği yol çok hoşuma gitti esprili bi şekilde yazdım .

Kusura bakmayın ben yanlış yorumlamışım, özür diliyorum :)
Olabiliyor bazen böyle yanlışlar anlaşılmalar . İnternet ortamı düz yazıdan bazen anlayamayabiliriz duyguyu , sonuçta yüz ifade ve mimikleri görmüyoruz .

62ad6b70e4bfdc20e446df3f

62ad6b6fe4bfdc20e446df3b

290102 dosyayı görüntüle

Bisiklete bin(emey)en ünlüler. Helal ama morruq 79 yaşında bu azmin benden tam puan aldı. Bizimkiler o yaşta çişini tutamıyor.

Düşünün, yürüyen cenaze dünyanın en büyük nükleer gücünü elinin altında tutuyor.
Ulen bunlar hep kalitesiz adamlar.
Atatürk'ün bisiklet üzerinde tek bir fotoğrafı yok, olsaydı ne gömerdik ama zamane liderlerini... Öyle binilmez böyle binilir deyü!
Paşam, hep ata binmiş. 🥰❤️🇹🇷

Geri