seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.590
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Tarkan'ın sıkı bir bisiklet binicisi olduğunu biliyormuydunuz😍 bende şimdi öğrendim 😂 şaka tabi ara ara biniyor takip ediyorum 👍
Karadeniz'i değil miydi Tarkan? Karadenizde keçileri sevmiyorlar sanırım.
Karadeniz'i değil miydi Tarkan? Karadenizde keçileri sevmiyorlar sanırım.
Karadeniz gezimde dayının birine "buralar tam keçiler içinmiş, dağlık falan" dedim. Dayı da "ormanı yesinler diye mi" dedi.😅
Tarkan’ın İnstagram story bölümünde ilk başta bisiklet bölümü var. Bi bisiklet yolu var. Kaymak gibi dümdüz Herhalde koca arazi almış kendine bisiklet yolu yaptırmış ₺₺₺₺))))
bide zil takmış. ))). benim sürdüğüm yerlerde sürse 2 pedal atamaz Havalı korna taksa önünden çekilmez insanlar )))
@Batuhan Köksal Para var huzur var demiş. Şunun neresinden nefret okudunuz enteresan...Tarkan’ın İnstagram story bölümünde ilk başta bisiklet bölümü var. Bi bisiklet yolu var. Kaymak gibi dümdüz Herhalde koca arazi almış kendine bisiklet yolu yaptırmış ₺₺₺₺))))
bide zil takmış. ))). benim sürdüğüm yerlerde sürse 2 pedal atamaz Havalı korna taksa önünden çekilmez insanlar )))
@Batuhan Köksal Para var huzur var demiş. Şunun neresinden nefret okudunuz enteresan...
Olabiliyor bazen böyle yanlışlar anlaşılmalar . İnternet ortamı düz yazıdan bazen anlayamayabiliriz duyguyu , sonuçta yüz ifade ve mimikleri görmüyoruz .Kusura bakmayın ben yanlış yorumlamışım, özür diliyorum
290102 dosyayı görüntüle
Bisiklete bin(emey)en ünlüler. Helal ama morruq 79 yaşında bu azmin benden tam puan aldı. Bizimkiler o yaşta çişini tutamıyor.
oha bu nasıl bir fotoki birde sansür yiyor. millet ne sitelerde geziniyor.Kim ola bu demeyin,Dan Bilzerian denilen bir arkadaş zengin bir poker şampiyonu😂 fotoğraf tarafımdan sansürlenmiştir🤪👍🤌
290221 dosyayı görüntüle