Benim sırtımda ufak bir çanta var. bundan (link)
bunun içinde nefes alabilen ve rüzgar da geçirmeyen yağmurlugum , fotoğraf makinem , (link) bunun biraz daha ayrıntılısı bir anahtar , pompa ve yedek iç lastik.
Merhaba arkadaşlar. Bende bisikleti genelde ev-iş arası kullanmayı planlıyorum. İstanbul içi maksimum 10 km'lik bir mesafeden bahsediyorum. Bisikleti aldım ama kask ve eldiven haricinde aksesuar almadım henüz. Zaten ben bisikletin sade görünmesini seviyorum. Üzerinde birsürü çanta yada aksesuar olması hoşuma gitmiyor. Ayrıca yolda lastik falan patlarsa pek uğraşamam açıkçası o yüzden diğer ekipmanların yerine bisikletime ''schwalbe marathon plus'' lastik taktırmayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Özellikle de bu lastikleri kullanan arkadaşların. Teşekkürler...
Ne bulduysam tasirim! Gunluk tur vb. ise bana olmasa baskasina lazim olur grup kurabildiysek
Ulasim icinse zaten sirt cantamda laptop, notlar, ivir zivir dolu yanina bir avucta bisiklet malzemesi koyunca farketmiyor
Nefret edilesi ve cozulemeyen durum degisken hava kosullari ve ulasim amacli kullanildiginda gittiginiz yere terlemis olarak ulasmak
Bu konuda yazdigim bike pack linki asagida. Bazilari zaten bisikletin uzerinde kendiliginden tasiniyor. Secip begenip elzem olanlarina siz karar verin: #1
Oturduğum yerden bile terlediğim için malesef ben ulaşım amaçlı hiç kullanamıyorum. Bir de kilolu olduğumdan o kot pantolon ile pedal çevirmesi tam bir işkence oluyo. Gezmeye çıktığımda ise sele altı çantada yama takımı, iki alyen, kimlik-öğrenci kimliği-kredi kartı, anahtar, hava soğuk olursa diye boyunluk koyuyorum. 600ml suluk var, bir tane de pompa. Kaybolursam diye ve strava içinde bir tane telefon tutacağı
2 senedir bisiklet kullanıyorum, (çocukluğu saymazsak) lastik patlatmışlığım yoktur. Hatta bu konuda okunmuş olduğumu filan düşünmeye başlamıştım
kiiii, geçtiğimiz hafta bir akşam (23:00 suları) arka lastiği elime alana kadar
tabi okunmuş olduğumu düşünmenin verdiği rahatlıkla yanımda ne iç lastik ne yama ne levye, hak getire
Okunmamış olduğumu anlamış olmalıyım ki ertesi gün sele altı çantaya yedek iç lastik, levye, suluğun yanına pompa anında ilave edildi. Elim değip kendinden yapışkanlı lastik yaması da ekleyebilirsem iyi olacak.