Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete ses sistemi

walla bizim burda adam satıyo ''geotech emre'' ninkine benzer bir resmi var ancak daha değişik. 2 hoperlör var ve mp4 e ıpod a bağlanabiliyor sesi de fena değil fiyatı kdv dahil 13 ytl:)

Scudo
sana tavsiyem kesinlikle philips pss 110 olur.müthiş bir alet.internetten fotosuna bakmanı öneririm çok şık ve çok zarif.kumanda büyüklüğünde.ağırlığı 350gr falan.sesini hiç sorma bile philips kardeşim philips.arabada eskiden teyip yokken abimin vazgeçemediği mini müzik seti diyebirim..

(link)

buda bizim arkadaşın bisikleti bizim sayılır bundada ses sistemi war resimleri incelersen görürsün

abi ne gereksiz şeyler tak mp3'ünü kulaklıkla daha güzel olur bence öle yapmak pek hoş olmaz.

Ben iki sene önce senin dediğin sistemi yaptım.Hapörleri koltuğun altına koydum ama buna bi de 2*25 lik amfi yaptım.Süper bi ses veriyordu.Ne alırsan1 ytl lik dükkandan da sıradan bi radyo almıştım.Herkes benim bisiklete bakıp şaşırıyordu.Tawsiyem 2*25 lik bi amfi yap.Çook mükemmel bi ses alırsın devresi de oldukça kolay hemde fazla pahalı değil ama bi sorun oluyor.Bisiklet ağılraşıyor.Ozaman sende kendinden amfili bir mp3 mü alırsın yada rafyo mu alırsın tercih senin kardeşim.Güzel ses istiyorsan TDA1554 ile yapılmış devreler var nette.Onu yapasn süper ses alırsın.
(link) şu arada şeması war.
Ben bi de bu sistemi biraz abartmıştım.Bi mikroişlemci koydum.Sağ sinyal sol sinyal.Sonradan da farlar ve radyo gibi hepsini sadece bi yerden kontrol ediyordun.
Yardım istersen serdar_aydinalay@hotmail.com

@koraymalkoc

Bencede..Dışarıyı rahatsız etme bence.Zaten bisiklette müzik dinlemek pek iyi bişey değil.

arkadaslar mıllet nasıl bısıkletı hafıfletelım dıye dusunuyor , ne gerek var bole seylere. bence cook alakasız bır olay .

@punkermanmania

Evet haklısın .. çok gereksiz ve komik geldi bana :)

bende bisikletime taktım 2-3 hafta kullandım hafif oldugundan dolayı bi sorun çıkartmıyor yapacağn tek şey şuan için 50 ytl verip teknosadan 1 gb lik mp3 çalar almak yanında tripod hedie ediolar 2 AA pil ile çalışıyor vede gayet güzel sesi var çevreye pekte zarar vermiş olmazsın ;)

bencede çok gereksiz ben şahsen müziğinin sesini fazla açan arabalara bile hoş gözle bakmıyorum ki bide bisiklete takacaz ...

Araba alarmı gibi alarm taktıranı görmüştüm ama bunu ilk kez duymuş olucam eğer varsa ama bence de ergonomik açıdan bakarsak gerek yok gerçekten.

Mp3playerı da sağlıklı bulmuyorum, yolda etrafındaki tüm seslerden haberdar olmalısın. Ses neredeyse en önemli faktörlerden biri arkadan gelen vasıtalarsa eğer mesele özellikle.( ya da daha kibarca söylemek gerekirse sürücünün görüş alanının dışında kalan vasıtalardan haberdar olma açısından..)

@Oksal Özdöl

doğrusu ben bunu düşünmedim değil:Dtabi lcd değil ama küçük casıo nun cep televizyonları var sıfırları 150-200 ytl,2.elleri 40-50 civarı.tabi artık sıfırları kalmadı ama bir ara bunlardan bir tane alıp gidona monte etmeyi düşünmedim değil,aslında o kadar da kötü bir fikir değil bence:)

Benım bı arkadasım yapmıstı kardesının bısıkletıne elektrıkten anladıgımız ıcın kendımız yapabılıyoruz,ama cok ağırlık ve tehlıkelı oluyor on sepetlıgihe araba aküsü ve 500w gucunde amfı arka sepetlıgede 2 tane hoparlor koymustu gorenler saskınlıkla bakıyor ama tavsıye etem (deli durumuna düşersiniz) tek yapacagın bı tane I-pod almak :)

Arkadaşlar benimde en çok istediğim şey ses sistemi.Bütün yedek parçalarını tamamladım,sadece ses sistemi kaldı.Benim babam elektronikçi babamla konuştum ama ondan çıkacak sistem hep büyük hemde pahalı oluyor.Aslında çok güzel olurdu.

merhaba arkadaslar bahaneyle ilk mesajimi da atiyorum asagida linkte verdigim bluetooth cihazlar sony ericssonlarin olsa da bu tip bir cozum isinizi gorebilir;

(link)

(link)

@bisiklet_tutkunu_engin

o 2. speaker güzelmiş buyrun bi bisiklet videosu
(link)

Acayip kötü birşey olur ben 60 watt amfi ile 2 tane 13 cm hoparlör birde mp3 çaları çantama katıp aküye bağlayıp sokak içinde tur atmıştım..Hoparlörde kabin yoktu berbat ses çıkıyordu falan..

bence çok gereksiz birşey birde çok ağırlık yapar ene güzeli al bi mp3 player tak kulağına hiç kimseye zarar vermeden dinle

Geri