Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete sürmek amelelik midir?

Benim de motosikletim var ve ben de katılmıyorum tabiki. İkisinin de yeri ayrı.
Toplumda bisiklet kullanma alışkanlığının normalleşesi gerekiyor. Bunu işe bisikletle gidip gelen arkadaşlar çok güzel bir şekilde yapıyorlar.

Scudo
@Turan Babacan

OO motora ve sürücüsüne göre değişir orjin bir '''TRIUMPH'''ve '''HARLEY''ise lafımız yok ama etraf motora bindiğini sanan kekolar'la dolu yaptıklarıda pide ve kargo işi yanına yol bisikleti gelince hepsinin havası tıssssssssssssssss.oluyor:)))

Bu tartışma oldukça garip bir hal aldı bence neyi tartıştığımızı anlayamıyorum kusura bakmayın:((((((

Bisiklet bir kültürdür.Bisiklet sürmek ayrıca güzel bir ameliliktir.Amele sözü gündelikle çalışan işçi,emekçi anlamı da vardır.Hepimiz vücudunla ağır yük taşıyarak para kazananları da görüyoruz.Ben şahsen imreniyorum.Hayat için mücadelede nasıl etkili olduklarını gösteriyorlar.Çoğumuz da az çok kendi işlerimizde eşya kaldırmak gibi,bağ evinde çalışmak,bir takım beden işleriyle uğraştığımız oluyor.Bisiklet sürmek bana göre zorluklara karşı mücadelenin,kararlılığın,alçakgönüllü olmayı,sabırlı olmayı,ahlakı ve idareyi güçlendirmeyi,insanı olgunlaştıran,kendimizi dizginleyen,beş duyu organını çok iyi çalıştıran,sağlık açısından olsun bedenen ve ruhen de terbiye eden bir araç olarak görüyorum.Bisiklet sürmeyi çok çok arzu eden fakat beden rahatsızlıklıklarından dolayı yapamayan kişilerde yok değildir.Bir bakıma bisiklet şükretmeyi de bilmektir.Bisiklet sadece spor değildir.Alışverişe çıkmak,işe gitmek,seyahat etmek gibi güzel bir araçtır.Bisiklet sürenleri küçümseme aslında cahillikten dolayıdır.Ne mutludur ki bisiklet sürebiliyoruz.Halimize şükredelim.

bu konunun bence kapatılması hatta silinmesi gerekiyor. gereksiz bir konu.

Bisiklet sürmek amelelikse, ben ameleyim :)

Bir gün arkadaşım bisikletemi biniyorsun bu yaşta dedi, bende ona ; AB birliğine girmek istiyorsun, hani vergilerin düşmesi benzinin düşmesi için vs.... diymi dedim, oda evet dedi.

E be gülüm dedim, AB ülkerinin hepsinde bisiklet kültürü var dedim, 5km lik yolu arabayla gitmiyor millet bizim gibi, bırak 5km yi millet günde 200km pedal çeviriyor dedim.

Sen bisikletliye böyle davranırsan bu kelimeleri sarfedersen daha çoookkkk AB ye girmeyi beklersin dedim ;)

Bisikletin bakımı daha ucuza geliyor servis de sıra sıkıntısı yok benzin derdi yok çekici çağırma derdi yok vergisi cartı curtu yok bisiklet sürerken daha sağlıklı oluyoruz bedavaya spor yapıp gezmiş oluyoruz asıl amelelik teknolojiye bağlı kalmaktır bence

bu başlığın bu kadar dikkate alındığına inanamıyorum ya :D
bir sanat forumunda "sanat yapmak boş iş midir" diye sormak gibi bişey bu.. başlığı okuyunca bi tebessüm ettim, geçtim.. yapılması gereken de bu zaten. bu forumda bu sorunun tartışılması fizik kurallarına aykırı zaten. bisikleti seviyoruz ki geliyoruz arkadaş :D konu komşunun bizim hakkımızdaki kötü fikirlerinden etkilenecek olsaydık, ohooo zaten :) bırakın sürmeyin bisiklet falan

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
@Murat Yavuz

yılın en iyi yorum-imza uyumuna aday gösteriyorum sizi Murat bey :D

herşeyin yeri ayrı her araba sürene bisiklet sür diyemeyiz adamın zevkidir her motor sürene bisiklet sür diyemeyiz motorda bir tutkudur,biz nasıl kızıyoruz bisiklet sürene amele işi denmesinden o kişilerde hobisine karışılmasından hoşlanmaz,kısa ömründe herkez istediği gibi yaşasın aynı zamanda otomobil tutkunuyum 5.2 motorlukta jeep almayı planlıyorum.

@Murat Yavuz

başka bir forumdan 3 sene önce açılmış, bir konuyu kopyaladım, netten çıkmam lazımdı.

eve dönünce düzenleme seçeneği zaman aşımına uğramış ve konuya 60 mesaj gelmişti..

@İsa İhsan Akdoğan

Kopyala yapıştır yapmışsınız ve konuyu açarken bunu belirtmemişsiniz.Başkasının konusunu kendinizinmiş gibi göstermiş oldunuz.Yanlış mı anladım? Aynı konuyu aynı başlıkla ve cümlelerle açmak ne kadar doğru.

Bahsettiğiniz forum konusu bu,başlık aynı 24 Kasım 2013'te açılmış Bisiklete Sürmek Amelelikmidir Sizce (link)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
(link)

Orijinalden alıntı: Willy Willie

"enayinin teki herhalde,o kadar bisiklete kasklara kıyafetlere para verene kadar bi araba olmadı motor alırdı" diye düşünüyorum

enayi kim acaba:confused:

başka forum ve bisiklet ile ilgili değil bilgisayar forumu

@Ömer Ş

orada bisiklet kullananlar değilde her görüşten yazanlar var cevapların farklılığını karşılaştırmış olduk işte:(

@İsa İhsan Akdoğan
konu dışını takmaya değmez çoluk çocuk ve çocuk beyne sahipler dalga için yazıyor 2008den beri o sitedeyim

Bu arada bisiklet ile motorsikletin tek ortak yanı "2 tekerlek" olmalarıdır. Yazan arkadaşın bunu düşünmesini isterim.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/06/1LtgV.jpg

Geri