Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletimden Geceleri Sesler Geliyor...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Son 1saat 12dakika kaldi motor sesine, bizimki uyudumu ne. Bu gece sesi kaciracak tüh.:koptum::koptum::koptum:

Scudo
Ha bu arada eğilirsen bişi yapmaz :harika: Bir durum oldumu eğil hemen

• Beğen
Tepkiler: fthugr23
adresini bulduk geliyoruz bekle son 60dk:)

@Tolga Çelebi
Allah razi olsun gece gece kaptiniz bonuslari :);)

• Beğen
Tepkiler: fthugr23
@kblglmz

Hocam o parantez içinde belirtmeseydiniz anlamıcaktım saolun. İnce güzelmiş. İyi güldürdünüz. :)

• Beğen
Tepkiler: H.T
Olay Salcano abi herşeyin yerlisi bisikletin italyanını alacan

@H.T

Böyle başlığa böyle espiri, ben ne yapayım.

@BicycleLover

Hocam parantez önemli :)

@sezgindurmus
Paranormal aktiviteler beni așar :)

K013 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@gmfaruk
Ehehehe :D
Senaryosu bana ait olan ve yonetmenliginide üstlendiğim linkteki filmi izlemeni öneririim. Filmde forumun değerli üyesi @Murat Cömez de dagda yaşayan ormanci rolunde oynuyor hahahaha :D
Lanetli Dağ cd2(MTB üzerine bir korku filmi)

Saka bi yana metaller geceleri havanin sogumasiyla buzuserek garjp sesler cikartirlar. Guvenlik gorevlisi oldugumdan uzun tecrubelerime guvenebilirsin

http://image.samanyoluhaber.com/Images/Resim/Images/News/20140613/72701050.jpg

Aynı sesler bu gecede geldi. Hemen sakin adımlar ile odaya doğru ilerledim. Kapıyı açmadan önce içerideki sesin daha çok bir cızırtıya benzediğini işittim. Daha sonra kapıyı açtım ve bisiklet koyduğum yerden biraz daha geride yere düşmüş bir şekilde buldum. Ayrıca ses kesilmişti. Bugün kamera sistemini kurduktan sonra herşey belli olacak..

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dolu matarayı sabah boş bulanlar, halı üstünde kal izleri görenler var. bunlar yaşanmış gerçekler. halep'te bir adam yetmiş arşın atlamış. şahitleri varmış.

Arkadaş''supernatural dizisini çok izlemiş'' oldu olacak sam ile dean kardeşleri çağır onlar tuz döküp kötü ruhları kovsun baktın olmadı melek castiel'i çağır o hemen halleder ama yok,yok onu çağırma onun içine lucifer kaçdı sonra durum dahada berbat olur.:harika:

Forumun en verimli konusu

Bisikletimi bugün gece kömürlüğe koymak istedim. Bisikletimi kömürlüğe yerleştirdikten sonra gidonun fotoğrafını çektim. Eve gelip baktığımda kutuların arkasında garip bir şey belirmişti. Şuan çok korkuyorum. Ne yapmalıyım??https://i.hizliresim.com/g8g2o2.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri