Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletimden Geceleri Sesler Geliyor...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@BicycleLover Hocam bende eve gidip fotoğrafa bilgisayardan baktıktan sonra gördüm. Şuanda evde tekim gerçekten çok korkuyorum..

@fthugr23
Sübhanallah kardeş ibretlik paylașım.

K013 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka mı bu

• Beğen
Tepkiler: fthugr23
@fthugr23
Bisiklete bişey kaçmış olabilir...Üç harfli ortası "İ" :p:D:D

@chnkrmz
Ne alaka...??? :eek::eek:

@Emre Yönlüer incir ağacın altında bizim görmediğimiz 3lüler dolaşır :ssrtcbya:

@BicycleLover paranormal pisiklecityi araştırdım çok korkunç şeyler var allah korusun benim başıma böyle birşey gelmedi

@chnkrmz
Ben o ağacı görsem tanımam zaten...Yalnız Ceviz ağacı nın altı buz gibi oluyomuş o güzel olur yazın:D:harika::harika:

@Emre Yönlüer laf aramızda kalsın bende tanımam. geçen gün yeni bi sos tarifini denemek için baharçıya girip baharatları listeden okudum. hepsini verdi bana paketlere baktım. arasında sadece karabiberi tanıyabildim. diğerlerin üstüne isimlerini yazdırdım :D

Geçen gün gece 01:23:45 te bir hıriltıya uyandım,aman tanrım!! o da ne? Benim bisiklet hıckıra hıçkıra ağlıyor.ne yapacağımı şaşırdim. O şaşkınlığın üzerine birde "sana baba diyeblirmiyim amcaaaa" deyince BEN TAM ŞOKK. Hala o şoklamayla yazıyorum.

@Asusmune
Allah sabır versin hocam..

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fthugr23

Hic bir sey yapmana gerek yok, oradaki sey camakenlere falan konulan cocuk mankeni. Dikatli bakilinca kollari ve bacaklari yok, sadece gövdesi ve kafasi var. Omuzundaki havluda cabasi. Bunu fotograf cekmek icin ya sen kendin oraya koydun yada tesadüfen oradaymis.
Bu sacmaliga artik bir son versen cok iyi olur. Yoksa allah korusun, inan basina bir gelecek var.

Arkadaslar fotografi kopyalayin ve büyültün sonra biraz düzenleme yapin. Ne oldugunu net bir sekilde göreceksiniz.

@Murat Cömez
Traş olmuş,belli havludan...Gillette mi kullanıyor acaba..???:hihi:

• Beğen
Tepkiler: orneken
Herkese merhaba. Geçenlerde internette gezinirken gözüme bir haber çarpmıştı. Haberde Google'ın sürücüsüz uzaktan kontrol edilebilen bir bisiklet geliştirdiği yazıyordu. Haberi okuduktan bir kaç gün sonra bisikletimi sürmek üzere kömürlükten dışarı çıkardım. Bisikletim aniden hareket ederek tekrardan kömürlüğe girdi. Bu olay 2-3 kez oldu. Bisikletimi Google'ın hacklediğinden korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım??

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
ahahahahaha bu forumun trolüsün bravo =)))

bisikletteki sesler kesildi mi? ahahahahahah

• Beğen
@fthugr23 Bu konu hakkında konuyu serbest kürsü'ye açabilirsiniz :okyrm:

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri