@Rikoenriko
Rikoenriko isminiz midir bilmiyorum ama ben size öyle hitap edeyim izninizle. Öncelikle planınız için sizleri kutlarım, çok güzel bir zamanda çok güzel bir yolu süreceksiniz bisikletlerinizle. Aşağı yukarı aynı zamanlar.
Öncelikle; yol çok kaliteli ve sorunsuz. Özellikle Kumluca'ya kadar. Olimpos'ta kalmanızı öneririm zira orası ile ilgili birşey dememe gerek yok, bilirsiniz... Kaktüs Kamping'de kalmıştım, çok cana yakın kişiler, sahibi Alp bey. Oradan şehirler arası yola çıkmak yerine benim yaptığım (Talat beyin bana tavsiyesi) Adrasan yolunu ben de sizlere önerebilirim. Çam ormanlarının içinden geçer ve araç trafiğine de girmemiş olursunuz. Üstelik Olimpos'a indiğiniz yokuşu da geri çıkmamış olursunuz. Mavikent'ten Kumluca'ya çıkmanız gerekir gibi düşünseniz de direkt sahilden Finike yoluna ulaşabilirsiniz. Finike'den Beymelek Dalyanına kadar yol harika ama hiç büfe falan yok... Suyunuzu falan Finikede mutlaka tamamlamalısınız. Kaputaş Plajı muhteşem... Demre'nin upuzun sahili çadıra açık. Dilediğiniz yerde parasız kurabilirsiniz. Biliyorsunuz Demre Aziz Nikolas'la tanınır, müzesini gezmenizi öneririm gitmişken. Bir Gaziantep lokantası var, öneririm. Ertesinde sizi 13800 mt'lik bir yokuş bekliyor...
Ve zirvelerdesiniz... Kalkan'da limanda çadır kurabilirsiniz, serbest olduğunu söylemişlerdi. Otogarda ki restoranı öneririm, çok iyiydi. Eşen'den çıkışta bir petrol var. Erol Lokantasını kesinlikle öneririm, bir aile işletiyor. Benden de selam söyleyin. Ve imkanınız olursa arayabilmem için bir telefonlarını alın lütfen. Orada çadır da kurabilirsiniz, izin verirler. Uğurlu'ya kadar asfalt iri mıcırlıydı, ellerim uyuşmuştu oralarda... Fethiye'den geçeceksiniz sanırım Ölüdeniz'e. Antalya'dan 3 gecelemeyle varırsınız rahatlıkla.
Magnezyum tabletini özellikle kas kramplarına karşı kullanıyoruz. Her sabah yola çıkmadan bir tane 300'lük kullanmıştım.
Mevsim yaz olduğundan güneşin etkisi çok fazla olacaktır, korunmanızı öneririm.
Rikoenriko bey, sizlere bizlerle paylaşacağınız güzel bir tur diliyorum şimdiden. Yolunuz ve bahtınız açık olsun...