Abi akvaryum koyunda yüzmüşlüğüm vardır orada minik bir mağara var Gezdiğiniz tüm yerleri bir bir gezmiştim önceden, malesef benim ki arabayla gezmeydi ama yinede keyifliydi tabi.. Çok güzel gezi olmuş..
ben de yaklaşık 2 hafta önce antalya merkezden olimpos'a kadar gitmiştim yollar bi hayli zorlu geldi güneşle birleşince ama yine de güzel bi yolculuk olmuştu benim için de.
Sağ olsun Datça'da tanıştığım Mehmet Mutlular bey gezdirmişti o güzel sahilleri, koyları... Keyiflidir eminim sizin arabayla olan gezinizde, neyle gezdiğimizden ziyade, neler görüp yaşadığımız değl midir önemli olan?..
Herşeyi ile harika bir tur konusu yaratmışsınız. Genelde sadece fotoğraflarla ilgilenirken bir de baktım yazılara meyletmişim... çok da güzel yazmışsınız.
Tema, gezinin içerisinde sanki bir "tema" gibi olmuş "Olağan Şüpheliler" diye bir film vardı oradaki Kayzer Şoze gibi. Hep muhabbeti var ama kendi yok
Tekrar tebrik ediyor bizlerle paylaştığınız için de teşekkür ediyorum...
of of balıkaşırandan aktura giderken yokuşlar aklıma geldi de, valla orayı çıkınca evereste çıkmış gibi hissetmiştim kendimi daha ötesini de bilmem... doya doya turlamışsınız tebrikler...
Çok değişik ve güzel bir tespit... Haklısınız, gönüllüsü olduğum TEMA'nın "Güneş ve rüzgâr bize yeter, güneş neyimize?..", öte yandan bendenizin "Bisiklet kullanarak küresel ısınmanın azaltılması." sloganlarımız ile bu yönde ki çabalara dikkat çekmeye çalışmıştım. Bunu yaparken de kimseyi rahatsız etmemek istemiştim... Ben de güzel sözleriniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum size Tunç bey.