Ben de kışın yoldan inip MTB'ye geçenlerdenim. Düz maşa dandik bir dağ bisikleti var kuzenin, ona güzel bir maşa ayarlayacağım pahalıya kaçmadan. Kıyafetleri de tamamladımmı Umuttepe kar zamanı eğlenceli olur 2.2 lastiklerle
@ismail.yüksel Bende aldım arka kısımda canta kullanıyorum bir çok kişide canta kullandığını var sayarsak arka kısım yetmiyor bende yetmiyor canta için özel bölümü yok normal çantasız kullancaklar için ideal olabilir...
@mehmetsunu
Ben kullanıyorum yıllardır kullandım ama panço kullanıyorken arkadanda çanta olunca arka kısım mesafe kalmıyor arkadan su yiyorsun tekerin suyu geliyor başıma geliyor onun için canta için özel bölüm olan pançolar onu tavsiye ederim
(link) bu ürün hiç kullanışlı değil
(link) resimdekini kullanıyorum bu bile decathlondaki ürünler çok kalite olmasına rağmen arka kısım canta ile arka kısım açık kalıyor sorun yaşıyor su geçirmeyen canta alıcam yakında böyle sorun ortadan kalkar ön taraftan su etkilemedi düzgün bir şekilde ayarlarsan pançonun ön tarafınaki lastiklerini elciklere geçirince sorun olmuyor sadece ön kısımda su birikiyor onuda elinle arada boşaltman lazım