Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletiniz bir otomobil modeli olsaydı ne olurdu?

@BerkEvren su ana gorduklerimde en guzel kombinasyon senin ki olmus :)

Herkes üretim bandından çıkma yığın üretim sisteminin birer örneği olan alüminyum , karbon , clarisli , ultegralı bisikletlerini ''arabalarla'' eşleştirmiş.
@BerkEvren ise butik üretim olan el yapımı çelik bisikletini bir ruhu olduğu söylenen bir ''otomobil'' ile eşleştirmiş.

Ben de benim alüminyum yığını bisikletimi gece yarısı 24:00 İzmir İstanbul arabasına benzettim.İlla ki bir ''arabaya'' benzetseydim sorunsuz ama ruhsuz bir Toyota'ya benzetirdim.

Scudo
Elin oğlu Ferrari, Lamborghini, mercedes. bmw, Astonmartin paylaşır benim fukara passatım göze batıyor. 😂 Elektirik dinamosu eksik ondan çekemiyonuz 🤣

@hamlet2006 ustad , toyota , bu ulkeye gelen ilk japon markasi olup , konforu bir nebze de olsa 2nci plana birakan ancak kalite ve saglamliktan odun vermeyen bir yapidaydi.
Velhaisil'i , sizin seciminiz de nefis olmus , ben hic bu sekilde dusunmemistim , akliniza saglik .

İçimden geldi. Belki de hayalini kurduğum araba olduğu içindir.😄

20200907_121005.jpg
Screenshot_20200917-200836_Google.jpg

@Cemal Ç. yav gözünde bu kadar değersiz mi? su makinanin en kötü bir Peugeot 206 ederi var 😂😂 Hayallerimizi bile Micro yaşatıyorsunuz. 🤣 salın efendim 🤣

Elin oğlu Ferrari, Lamborghini, mercedes. bmw, Astonmartin paylaşır benim fukara passatım göze batıyor. 😂 Elektirik dinamosu eksik ondan çekemiyonuz 🤣
"TOK KAPI SESİ" sever tayfasındansınız herhalde :kötü: :kedicik:

@hamlet2006 "Ruhsuz" derken???!!!

Toyota-Supra.jpg
eskisini paylaştım çünkü en özel olanı o.... :harika:

@Emre Yönlüer Yok be hocam ben işin geyik kısmındayım 😂😂 Yoksa tam aksine zerre kadar araba hevesim yada merakım yok paylaştım modelde hibrit dedikleri modelmiş onu bile bilmiyordum.

Bende bisiklet sayısı biraz fazla.
1- Peugeot Touraine: Ford Taunus 1,6 GXL
2- Peugeot Saint Barnard: 1965 Ford Mustang (Üstü açık)
3- Cannondale Caad 10: Lamborghini
4- Peugeot Mosaique tur bisikletim: Paykan (Iran Khodro) Üzerinde Paykan amblemi bile var, İran'da yaptırmıştım.
Diğerlerini düşünmedim.

Carraro Gravel G2 kullanıcısı olarak sanırım Alfa Romeo Guilletta uygun olur diye düşünüyorum.

Bisikleti de yazın aracı da yazın arkadaşlar 😇 😇 😇 😇

Carraro Gravel G4 Honda CRV olabilir bence :))

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Geri