Başkan sen ne yaptın. İki dakika çabaladım pık pık pık diye vallahi diyorum dilim sürçtü, ben bunu biliyorum diyorum. Piknik tüpü deyinceye kadar imanım gevredi.
Ha bu arada harika bir yazı olmuş. Kendi marifetinle ağırlık olayına farklı bir bakış açısı getirmişsin. Burada bakıyorum bu konuda takıntılı arkadaşlar var. Önemli olan ağırlık değil bisiklet sürmek. Bu arkadaşlar bunu kaçırıyorlar. Yorumları okuduğumda yoruluyorum be. Ağırlık deyince bildiğimiz fazlalık. Ama olayı gram altına dönüştürüp vay efendim şu olmazsa olmaz deyip adamı bisikletten soğutuyorlar.
Sür efendi sür. Hayatın zevkini yakala. Yorulduğun yerde istirahat buyur. Kendine gelince tekrar sür. Senin en büyük ağırlığın bir an önce boşaltamadığın ve başkalarının hayatını yaşamaya çalıştığın kafan. Kafana birşey takmadığının farkına vardığında aldığın yola sen bile şaşacaksın. Cümle forumdaşlarıma hayırlı pedallar dilerim.@mariokaldato eline emeğine sağlık ve en önemlisi kalemine yüreğine sağlık. Sayende hem eğlenip hemde öğreniyoruz.