Scudo Sports

Bisikletinizi hafifletmenin kolay ve pratik yöntemleri

Scudo
@yankiaslan
Boyayida sokerek nirvanaya ulasabiliriz.
Ben acaba on janti soksemmi dedim bi ara kafam mi guzeldi bilemedim

@mariokaldato

Neden olmasın? Tek teker gidebilirsek gereksiz bir ağırlıktan kurtulmuş oluruz tabi. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yankiaslan neden olmasın. Tek teker dünyayı gezen bir genç vardı...

• Beğen
Tepkiler: yankiaslan
@ali önder
Dunyada deli bol ağabey

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Okuyun, okutun, okumayana zorla okutun, zorla da okumuyorsa ondan bi cacık olmaz, sanayiye verin, bari bi meslek öğrensin. "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
Okuyun, okutun, okumayana zorla okutun, zorla da okumuyorsa ondan bi cacık olmaz, sanayiye verin, bari bi meslek öğrensin. "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."

Başkan sen ne yaptın. İki dakika çabaladım pık pık pık diye vallahi diyorum dilim sürçtü, ben bunu biliyorum diyorum. Piknik tüpü deyinceye kadar imanım gevredi.
Ha bu arada harika bir yazı olmuş. Kendi marifetinle ağırlık olayına farklı bir bakış açısı getirmişsin. Burada bakıyorum bu konuda takıntılı arkadaşlar var. Önemli olan ağırlık değil bisiklet sürmek. Bu arkadaşlar bunu kaçırıyorlar. Yorumları okuduğumda yoruluyorum be. Ağırlık deyince bildiğimiz fazlalık. Ama olayı gram altına dönüştürüp vay efendim şu olmazsa olmaz deyip adamı bisikletten soğutuyorlar.

Sür efendi sür. Hayatın zevkini yakala. Yorulduğun yerde istirahat buyur. Kendine gelince tekrar sür. Senin en büyük ağırlığın bir an önce boşaltamadığın ve başkalarının hayatını yaşamaya çalıştığın kafan. Kafana birşey takmadığının farkına vardığında aldığın yola sen bile şaşacaksın. Cümle forumdaşlarıma hayırlı pedallar dilerim.@mariokaldato eline emeğine sağlık ve en önemlisi kalemine yüreğine sağlık. Sayende hem eğlenip hemde öğreniyoruz. :harika:

Marketten proboyotik hanone çilekli yogurt aliniz. Kadronuza sıvayınız.
Bisikletiniz 4 dakika içinde 180 gram hafifleyecektir. Daha sonra necasetle bininiz.
Hanone ile hafifleyin.

Başkan sen ne yaptın. İki dakika çabaladım pık pık pık diye vallahi diyorum dilim sürçtü, ben bunu biliyorum diyorum. Piknik tüpü deyinceye kadar imanım gevredi.
Ha bu arada harika bir yazı olmuş. Kendi marifetinle ağırlık olayına farklı bir bakış açısı getirmişsin. Burada bakıyorum bu konuda takıntılı arkadaşlar var. Önemli olan ağırlık değil bisiklet sürmek. Bu arkadaşlar bunu kaçırıyorlar. Yorumları okuduğumda yoruluyorum be. Ağırlık deyince bildiğimiz fazlalık. Ama olayı gram altına dönüştürüp vay efendim şu olmazsa olmaz deyip adamı bisikletten soğutuyorlar.

Sür efendi sür. Hayatın zevkini yakala. Yorulduğun yerde istirahat buyur. Kendine gelince tekrar sür. Senin en büyük ağırlığın bir an önce boşaltamadığın ve başkalarının hayatını yaşamaya çalıştığın kafan. Kafana birşey takmadığının farkına vardığında aldığın yola sen bile şaşacaksın. Cümle forumdaşlarıma hayırlı pedallar dilerim.@mariokaldato eline emeğine sağlık ve en önemlisi kalemine yüreğine sağlık. Sayende hem eğlenip hemde öğreniyoruz. :harika:
Valla brader iki bisikletim var birisi 7.8 kilo bir yol canavari , digeri 14 kilo civarlarinda bir tur canavari. Her ikisinde de agirlik meselesini cok hissetmedigimi rahatlikla soyleyebilirim.
Agir bisikleti savunmuyorum tabi ki ; Önemli olan amacina uygun olduğuna ikna olmak :)

Biz tabi geç okuduk yazıyı ama güzel döktürmüş @mariokaldato

Bu forumda yaygın bir küfür olarak bkz: "Başlangıç seviyesi"

Kime göre neye göre başlangıç seviyesi? Tabiki cebindeki paraya göre. Allah ıslah etsiz zalımlar sizi :)

Bisikleti hafifletmek için red bull için kanatlandırıyor uçuyorsunuz sonra.:eek:

Bisikleti hafifletmek için para harcarsınız, ama kendinizi hafifletmek için harcamaz, aksine para artırırsınız.
Bu durumda daha hafif bir şekilde bisiklete binmek için az yiyin, bol bol sürün. Daha kazançlı olursunuz.

@z_g_h verdiğiniz kilo vücudunuzun toplam alanından orantılı olarak eksildi.
Şimdi o 13 kg ağırlığı yürürken ayaklarınıza bağladığınızı veya tüm vücudunuza dengeli olarak sardığınızı düşünün. İki durum arasındaki fark sorunuzun cevabı. Ama bana sanki cevabı biliyormuşsunuz gibi geliyor :)

Biz tabi geç okuduk yazıyı ama güzel döktürmüş @mariokaldato

Bu forumda yaygın bir küfür olarak bkz: "Başlangıç seviyesi"

Kime göre neye göre başlangıç seviyesi? Tabiki cebindeki paraya göre. Allah ıslah etsiz zalımlar sizi :)

"Başlangıç seviyesi" bu belirtisiz isim tamlamasını duyunca bir tek ben cinnete gelmiyormuşum demek ki.

Bisikletten önce kendimi hafifletmem lazım. Bi yol bisikleti var içimde, 10 kg versem şimdiki bisiklette uçar zaten 😂

Geri