Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
bizim ev 2. katta rahatca cikarabiliyorum eve balkon baya buyuk ve camekanli orda duruyo. ustune de ince pike tarzi ortu ortuyorum gunes gormesin diye. :)

Dosyalar

• IMG-20160227-WA0003.jpg
    IMG-20160227-WA0003.jpg
    90,6 KB · Okunma: 116
@o.kucuk

Bisikletinizi astığınız aparat sanırım tek parça, nasıl bir şey, nereden bulabilirim?

• Beğen
Tepkiler: televole2
alınca hergün 2. katta ki evime çıkarmayı düşünüyorum. dışarıya park etmem gerektiği zamanda abus gibi kaliteli bi zincir alırım

Sıcak havalarda bahçeye, soğuk havalarda kalorifer kazanının yanına ;) Müstakil bahçeli ev avantajı

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Çok pardon yanlış konuya girip mesaj atmışım.Ahaha ben bisikletimi ev de içeri koyuyorum bu arada ne yazık ki.Çalınma riski yüzünden

Evimin arka balkonu tamamen bisikletime tahsis edildi. Araba garajlarındaki gibi aletlerim, yedek parçalarım hepsi etrafta :D

Evimizin altında özel garajımızda muhafaza ediyorum.Gerekli bakımlarını da garajda parçalayıp günler sonra toplayabiliyorum :D

@iconian

maşada 2adet led fener gördüm karanlıkta nasıl ışık veriyorlar merak ettim resim ekleyebilirmisin?

@bekotechno onlari sadece karşidan gelenler beni farketmesi icin kullaniyorum.karanlik icin baska bir calisma yapmistim.

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-06-00-43-05.png
    Screenshot_2016-03-06-00-43-05.png
    78,4 KB · Okunma: 90
  • Beğen
Tepkiler: bekotechno
@iconian
teşekkürler :)

@bekotechno rica ederim ne demek.
Powerbank a guclu bir el fenerini biraz modifiye yaparak bagladim.iste bu gercekten iş görüyor.Screenshot_2016-03-06-00-52-12~2.jpg Screenshot_2016-03-06-00-52-12~2.jpgScreenshot_2016-03-06-00-52-12~2.jpg

• Beğen
Tepkiler: bekotechno
ŞAHA KALKAN EŞEK SIRT ÜSTÜ DÜŞER AMA ŞAHA KALKAN BİSİKLET NE YAPAR?

Bisiklet 9. Kata Nasıl Çıkar?
Cevap:Şaha kaldırararak
Bisiklet nasıl şaha kalkar?
Cevap:Asansöre bindirilirken arka frene basılır,gidondan havaya arka teker üzerine kaldırılır

Mişyın Kompılaytıd...

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    57 KB · Okunma: 106
  • Beğen
Ev 4. katta hiç işime gelmiyor her gün oraya çıkartmak, ama alternatifi de yok sanki... apartman girişine bırakmak tehlikeli, asansör de yok... :(

@murater100 o zaman tek altenatif kaldı."Ey bisikletim hep sen mi beni taşıyacaksın biraz da ben seni taşıyacağım" deyip,bisikleti sırtına alıp taşımak☺

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
aynen öyle...zorunlu, ağırlıkla tırmanış...:(

evimin şahsi garajı var oraya koyuyorum. yorgancıdan aldığım 3 metrekarelik yorgan örtüsü var naylondan yapılmış. onuda üzerine seriyorum. tozdan ya da gelebilecek bir su akıntısından korumak için. güzel şekilde muhafaza ediyorum :)

• Beğen
@iconian Abi şu aydınlatma projeni bizimle ayrı bir konuda paylaşırsan çok makbule geçer

Geri