Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
şimdilik garajta zincirli bir şekilde duruyor. yakında yeni eve taşınıcaz. ozaman odamda duvara asıcam.

@yasintutunculer

yanlış anlamayın da o bisiklet gider oradan umarım eve sokarsınız umarım buraya konu açmak zorunda kalmazsınız :)

@Yağız Gökmen Olmaz diye bir şey yok tabi ama apartmanda 24 saat güvenlik ve kamera var. Şuan için dandirik bir kilitle kilitlemekten fazlasını yapamıyorum.:( Ev halkı bisikleti içeri almama izin vermiyor.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yasintutunculer abi benim bisikletim evin bodrumundan çalındıktan sonra artık garaja koyuyorum. zincirinde üstünü bisikleti çizmesin diye kumaşla sardım. bu zamanda kimseye güven olmuyor. önlem almak gerek bisiklet çalınalı 2 sene oldu tık yok. polissler geldi onlar bile şaşırdı nasıl çalındı diye.

• Beğen
@yasintutunculer

anladım ama bence bir şey olursa yenisi alacakmısınız diye tehdit edebilirsiniz nazikçe :) inan o konuları görünce içim cız ediyor eşşek kadar abus kilit aldım o bile güven vermiyor maalesef bisikletinizde çok güzel hep verdiğim örnek 2-3 bin tl yi kutuda kapının önüne telle bağlayıp koyarmısın hayır o misal :)

Şimdilik odamda duruyor ama yorumlara bakıyorum herkes odasına koymuş bisikletini. Hep bu bisiklet hırsızlığından insanlar güvenip binaya bodruma çatıya bile bisikletini koyamaz hale gelmiş...

Uyardığınız için teşekkürler. Doğru diyorsunuz ben en iyisi daha iyi bir çözüm arayışına gireyim. Başka bir çözüm bulursam buraya tekrardan eklerim yeni halini.

Bisikletimi bodruma koymuştum.Anasını bellemişler bisikletin de koyucak başka biryer yok napabilirim :D

• Beğen
Ben korkudan ziyade odamda durmasını sevdiğim için eve sokuyorum. Ne bileyim duvara poster asiyorum (antik kentlerin çizimleri, primatlarin soyağacı vs.) çizim yapıyorum falan estetik olarak bisikletimi de koymak hoşuma gidiyor. Bir mtb bir yol bisikleti var. Mtb su an için sevgilimin evinde olsa da onun da yeri odam olacak :)

• Beğen
20141105_193215.jpg ilkini apartmanin bodrumundan caldirdiktan sonra ikincisi...

• Beğen
bundan once 12631731 kişide apartman boşluğunda duruyor,sığınakta duruyor , çalınmasına imkan yok deyip, helvasını dağıttılara buralarda. bizim buralarda olmaz diyip kaç kişinin bisikletini çaldılar. en mantıklısı gozünün onünde olması . yer yok diye bir şey yok . Türkiye'de evler maşallah bayağı geniş, arabaya bile yer bulunur istedikten sonra.

Ev beşinci kat ve dar olunca, araba sokakta bisiklet otoparkda olur :)

Kapalı balkonda tutuyorum.zaman zamanda odaya alıyorum.

Dosyalar

• IMG_20151217_220028.jpg
    IMG_20151217_220028.jpg
    122,8 KB · Okunma: 60
  • Beğen
Geri