Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Masamda parçalanmış vaziyette. Galiba hafta içleri böyle olacak gibi.

Dosyalar

• 1447882227090123846862.jpg
    1447882227090123846862.jpg
    144,3 KB · Okunma: 67
Scudo
P_20151118_234147.jpg
Şimdilik odamda duruyor yavrum benim :D Normalde müstakil evimizin bodrum katında duvara asıyorum fakat daha birkaç gün önce aldığım için kıyamadım bodruma kapatmaya, biraz alışsın eve sonra indirirm :)

Bisikleti temizlemeyi sevmediğim için eve sokturmuyorlar :uzgnm: Kilerde duruyor bi sıkıntı çıkmadı henüz :D

• Beğen
Tepkiler: Helen
Masanin arkasinda :)

@emre_s
Salonun bad kosesinde

Dosyalar

• P_20151119_000513.jpg
    P_20151119_000513.jpg
    116,1 KB · Okunma: 81
Salonun baş köşesinde trainere takılı şekilde okuldan dönmemi bekliyo yavru ;)

@ilker stand hoşuma gitti hocam .. Nereden aldın ?

@amoush00
Trainer galiba. Yanlışsam düzeltin :)

@Yusuf !!WOW!! yok yok stand..! trainer olsaydı qr lardan bağlı olurdu.. ama şık ve pratik ve güvenli birşeye benziyor..

apartmanın bodrumunda 5 tane bisikletim var.3 tanesi benim, ikisi çocukların.tek derdim pireler.bodrumda 2-3 çuval yün vardı onlardan geldi galiba, ufak sinek gibi sıçrıyorlar.tamire inince kaşıntım oluyordu,sonra gözlerimle gördüm.yünler kaldırıldı,şimdi kalmadı.selamlar,saygılar..

Kendi bisikletimi 2. kattaki evimizin merdiven korkuluklarına kilitli haldeyken çaldırınca artık eşimin bisikletinin evde ayrı odası var. Eşimden de aldığım izinle, evin bir odasını kendime ve oğluma da bisiklet alınca bisiklet odasına çevireceğiz. Daha doğrusu hobi odasına, ilerleyen yıllardaki planlarım Xbox'ı, guitar hero aparatlarımı o odaya taşıyıp kapımızı kapatıp oğlumla çılgınlar gibi eğlenmek. Bisiklet bakımlarımızı da o oda da gerçekleştirmek. Şimdilik yerde duruyor ancak Solidworks te duvar askı aparatı çiziyorum. İşten vakit kalırsa bitirip teknik çizimlerini buradan paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@avare evli olunca mecburen balkon.. Daha apartmanın deposuna göndertecekti hanım da.. dedim olmaz dünya para verdim onlara.. Apartman görevlisinin bin bir zorlukla oğluna aldığı 200 tl lik market bisikletine bile tenezzül ettiler.. bunlara zıplarlar..

• Beğen
Tepkiler: avare
kendilerine oda açtık evi değiştirince geniş geniş yayılıyor. bakımlarıda orada oluyor. derdi tasası yok yıkanması için balkonuda var daha ne istesin :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@amoush00
@Yusuf !!WOW!!
Merhaba, evet bisiklet standı ve gerçekten dediginiz gibi çok pratik ve sağlam. Bisikleti iterek sokuyorsunuz. Evde 2 çocuk var daha düşüremediler bisikleti.
Ben geçen sene bisikletimle beraber aldığımda 80 TL'ye gelmişti Performans Bisikletten.

(link)

Geri