Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Şimdilik salonda duruyor, sonra yine hep evde duracak.

Dosyalar

• bis3.JPG
    bis3.JPG
    90,8 KB · Okunma: 58
Onun özel odası vardı :(

6 ay öncesiden bir foto. MTB yeni sahibinde artık. Fitness aynen duruyor. Hiç dışarıda kalmadı =)
http://i813.photobucket.com/albums/zz57/anilimaca/brothers_zps3vsqc6qy.jpg

Oturduğum binada dairelere ait kiler tarzı odacıklar en altta, kazan dairesinde değil de daireler ile aynı katta olmasından mütevellit yeni aldığım bisikletimi asansöre dikey bir şekilde koyup 8. kata çıkartıyorum. Apartman girişine kilitlemeyi hiç ama hiç düşünmedim.

Prensip olarak bütün bisikletlerimi eve koymayı tercih ediyorum. Çünkü malesef artık ülkemizde bisiklet hırsızlığı bir sektör haline geldi.

en son karşı apartmandaki bir komşunun arabasının aküsünün çalınmasıyla bende bisikletimi eve alma kararı aldım ve bundan sonrada öyle olacak.Çevremizde çok hırsızlık olayı oluyor.Bunlarda bana bi akıl parası oldu.Evimde balkonda yani :)

@master06
Hem pisletçi hem polat alemdar cinsi oldugunuzu yeni ogrendim h ipram bey :D farkindaysan bey dedim tirstigimi belli etmedim dürümcü bey :D

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Yazın balkonda tutuyordum ama kış gelince odama almaya karar verdim. Üşür filan :kptmya::kptmya:

@master06
:D reklam kokan sloganlar bunlar :D neyse ne zaman akiyoz dürüme? :D

• Beğen
@mariokaldato benim olduğum ortamda üzgünüm ama sadece ben dürüm yiyebilirim sana ufak eppeğe yaptırırıZ kardom :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@master06
:D adolfçum cok haklısın unutmusum :D

• Beğen
Odamın kapalı balkonunda muhafaza ediyorum sitenin tayin ettiği yere koymaya kiyamiyorum bisikletimi

resmimde de dikkat edeceğiniz üzere tabiki de salonda baş köşeyi işgal ediyor :D

Salonda yemek masasının önünde duruyor geçici süreliğine , duvara asma aparatı aldığımda yeni yerine kavuşacak :)))

Bodrumda grup seti sökülüp yeni deore seti yavaş yavaş monte edilmeye çalışılır halde duruyor.

Geri