Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Benim ki terasta.

http://i.imgur.com/IyHAoK0.jpg

Selam
Bisikletimin markası Bisan modeli ise Sırano (tipik şehir bisikleti).
Bisikletimi evimin geniş ve kapalı balkonunda muhafaza ediyor, tüm bakım ve onarımlarını da burada gerçekleştiriyorum.

evdeyken balkon da duruyor ev 2. kat fakat arkaya bakan balkon uçurum gibi tırmanılamaz işe giderkende evin içine alıyorum şuanlık valide peder herkez memlekette ben tekim ama geldiklerinde valideyle papaz olacaz herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Ben de bodrum da saklıyordum. Evi değiştirdik. Artık bodrum kömürlük v.s yok. Evin içerisinde bizimle birlikte yaşıyorlar..

Balkonda duruyor benimkisi de

Allahtan asansor'e giriyor :)

4. Kat ikamet apartman girişinde bodrum odunluk her ne ise adı orada çift kilitli kapı var. Ha kapılar sağlam değil ama kırılmaya kalktığında apartman ayağa kalkar

Ne güzel bir konu. Hırsızların girdiğinde ilk bakacakları hedefleri tek tek sıralıyoruz burada :D birde açık adres versek, yazık adamlar uğraşmasınlar bulmak için :p

Oturduğum yerin hemen -0.5 katındaki (10 tane basamak) aşağısında çelik kapılı bodrum hemde bodrumun içerisine şu sahilde bisiklet park alanı demirlerinden var

Kapalı bir ambar var geceleri oraya koyuyorum.

Triban 520 mi mutfakta saklıyorum :)

( Babamla beraber mutfağı kullanılmayan bir evde yaşıyorum )

Shaper 600 'ü önce Salcano'ya kitliyorum sonra balkona çıkarıp üzerini örtüyorum.

4.katta merdiven tutacaklarına bağlıyorum

apartman boşluklarına konulAn bisikletlerin yarısı çalınıyor birsürü rnek verebilirim

• Beğen
Tepkiler: Sipioreeee
Geri