Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Bende bisikletimi 4.kata çıkarıp merdiven korumalıklarına kilitliyorum :D Zaten son kat yani asansörde olmayınca kimse inip çıkmıyor. Kendim de tüm gece ayakta olduğumdan sorun olmuyor. Kilit olarakda şunu kullanıyorum en ufak sesde kapıda bitiyorum zaten :D
http://sdsbisiklet.com/Uploads/UrunResimleri/buyuk/ad578508-fbb4-4816-a8d9-83e6550c9ffd.jpg

5 kat dik merdivenleri tırmanıyorum evin içine koyuyorum. Apartmanın girişine bırakamak ne kadar acı bir şey her an çalınır korkusu/:

• Beğen
Tepkiler: create
Ev iLe Dükkanın Arası 50metre .. Evim 6. Kat Teras Ve Asansör Yok .. Çok Şükür Ediyordum İşim Eve Yakın Diye ( MaLum İstanbuL'da Gidiş GeLiş 5-6 Saatini YoLLarda Geçiren İnsanLar Var Ve Bunu Her Gün Yapmak Zorunda KaLıyorLar ) .. Şimdi Birde BisikLeti aLınca Eve Çıkarmak Zorunda KaLmadımya , Bir Kere Daha Şükrediyorum Rabbime :) ..

• Beğen
Tepkiler: Juan Bey
Bir sorum olacak: Tekerin tek noktasından (kanca şeklinde askılar var) tavana ya da duvara asmak tekere zarar vermiyor mu?

Şu sehpanın nasıl kullanıldığı konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Teşekkürler.
(link)

@Orhan Akarkut Gezdiğim pek çok bisiklet bayisinde bisikletlerin bu şekilde asılarak istiflendiğini gördüm. Zarar verseydi bu şekilde yapmazlardı diye düşünüyorum.

Şu an için sadece hayallerime yerleştirdim.Çalınma korkusu da yok:)

Edit

@maviox
Otoparkta otoparkı kollayan 2 adet Doberman gördüm sanki:)

@Insansevmem
Bunun akşam olduğu zaman farlarını da yakarsan avize görevi görür:)

• Beğen
Tepkiler: maviox
İnanın 5 kat inip çıkarma mevzusundan evde yatıyor bisiklet. Gözümü karartıp apartman girişine kilitleyeceğim. Bir u kilit bir de kalın kablo kilit var. En azından hafta sonları öyle yaparım sadece. Genelde hafta sonu kullanıyorum çünkü.

balkonculara benide ekleyin :)

@maviox bisiklet kilidini ince demirlere değil de onları tutan kalın demirin arkasından geçirmeniz daha iyi olur, bisiklet zinciri sağlamsa kesemediklerinde o ince demirleri keseceklerdir

• Beğen
Tepkiler: maviox
Evin içine sokuyorum lisedeyken sahip olduğumuz bisiklet -3. kattaki bodrumdan çalınınca. Saatlerce o beni taşıyor dinlenme evresi içinde az ben bisikleti taşımışım çok mu :)

http://i294.photobucket.com/albums/mm87/asifish/bicycle/IMGP5671-1.jpg

Daire stüdyo tarzı ve 1+1, ~65m2 olduğu için koyacak başka yer bulamadım. Fotoğraftaki NG 650, daha önce hırsız tarafından kameraya baka baka çalındığı için dışarıya kilitlemeye de korkuyorum:)

fotoğraf (2).JPG

evde kullanmadığım wc yi depo yapınca bisikleti oraya koymaya karar verdim.
WP_20150728_002.jpg

her zaman için bahçemde ve gölgededir, kilitleme gereği duymam :)

4. Kata her akşam çıkarıp her sabah (5 gün) indiriyorum. İlk meleğim hayvanlar tarafından hunharca çalındı, halen yasını tutuyorum. Bazen aşağıda açık bırakıp düşük voltaj yüksek amper verip elini değeni yakmak istiyorum dermişim... Şaka şaka, onlar kadar hayvan değilim...

• Beğen
Tepkiler: dodobir
Asansörsüz binanın 4. ve son katındaki evimde saklıyorum. Bazen evden çıkarken odamın kapısını bile kilitlemek geliyor içimden. Hatta oda kapısını çelik yaptırayım ben. :D :D Evet iyi fikir. :rolleyes::rolleyes:eek:_O :D

10 katı her gün indirip çıkarıyorum, çifte antrenman gibi oluyor :) evin girişinde yola çıkmaya hazır olarak beni bekliyor :)

Dosyalar

• 11866483_10153671666824574_2051309674882074201_n.jpg
    11866483_10153671666824574_2051309674882074201_n.jpg
    44,5 KB · Okunma: 83
  • Beğen
Tepkiler: liteon ve dodobir
@ÖnerERKUT

10 katlı binada asansör yok mu? korktum. :krktm::krktm: bi de ben 4 kat çıkıyorum neden asansör yok ya offf diye üzülüyordum. :)

Geri