Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
@cihangir hocam asansör var var olmasına da yok aynası kırılıyor yok toz oluyor diye söyleniyorlar. Bu sebeple genellikle merdivenden cıkarıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: isaiah
İlk gün eve aldım annem evi kirletirsin dedi bir şey olmaz dedim balkona koydum sonra aa yazık güneşte kalıyor dedi kıyamadım 2. gün çatıya çıkarttım kilit yoktu boşta koydum uyku tutmadı şimdi bir kilit aldım her gün çatıya çıkartıp kilitliyorum asansörde yok :booo:

Şuan müstakil evin bahçesine kilitliyorum 1 hafta 3. kata çıkardım üşenip çıkmıyordum bisiklete

@ÖnerERKUT

kapıcı bi ara mırıldandı asansör kirleniyor falan. ters ters baktığımı görünce hemen yumuşadı götür yukarı dedi çalınır falan gibi cümleler kurmaya başladı :D :D

Bisikletleri janttan tavana asmak sıkıntı yaratır mı? Heleki uzun süreli asılı kalacaksa?

@Göker.Erel
Zengin dedektıd :D

Evde 4. Kata asansörle çıkartıyorum. Eski bisikletimi aşağıya kilitliyordum, çocuklar erik ağacına çıkmak için arka attırıcıya>>tekere>>seleye ve ağaca çıka çıka arka attırıcı komple değişmişti.. :) Tecrübeden dolayı yeni bisikleti her defasında eve çıkartıyorum. İşyerinde ise nereye neye diye düşünürken polis noktasına bağlamaya karar verdim. (adliye) Her defasında polislere kimlik gösteriyorum. Ama ilk başta Rabbime emanettir. Yoksa hırsızın arsızlığından Allaha sığınmaktan başka çare yok.

Daha önceki bisikletimi bahçemden çaldıkları için artık 3. kata elimle çıkartıyorum. Turlardan sonra biraz sıkıntı olsa da çalınmaması için 3. katta muhafaza ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
6. katta oturuyorum ilk başlarda çıkarıyordum eve ama şimdilerde girişdeki merdivenlere kitliyorum . Elimden gelse beraber yatıcam ama ,

7. Sınifa giderken kardesimin bisikletini calmislardi , bir bisikletcinin onunde gorduk bisikleti 4-5 bisikletli gidip caktirmadan dukkanin onunden yuruttuk bizde bisikleti adamlar kovaladi ama yakalayamadilar bizi bnde nalburdan aldigim kalin zincirle binanin girisine kitliyorum bisikleti , umit marka olunca calmiyorlar heralde , 2 senedir sadece cocuklar ziliyle oynuyor gecerken ☺

Ev kutu gibi, hiç yerim yok, balkon bile yok, yeni binalarda yaptıkları gibi 15cm çıkıntı yapmışlar balkon demişler. Acaba bir su geçirmez örtü ile buraya koysam mı diyorum. Ama sığar mı bilemedim... Hiç yol bisikletini böyle bir yere koymayı deneyen oldu mu?

Geri