eskı evde ozel dolap yaptırmıstım o tekerı sokup koyuyodum tasındıgım evde cocuk oddasında duruyor balkona alcam ama yıne dolap ıcınde muhafaza etmem gerek gunes ısıgı almamamsı ıcın ama dolap bulamadım daha
merhaba arkadaslar haftalardır kafamı kurcalayan bır konu var merida reacto bisikletim var evde suan cocuk odasında duruyor ama yıl sonu bebek bekledıgımızden bısıkletı ordan almam gereklı evde sadece uygun yer olarak balkon var buraya bısıklet koysak sızce bır sıkıntı olur mu yaz kıs balkonda kalıcak balkon cam balkon yenı kapattık gunes ısıgı alıyor ne onerırısınız gunesın zararı olur mu bısıklete bır dolaba falan mı koymalı acaba
Benim bisiklet..Evin önünde verandada her an ve her daim 7x24x365 gün kullanıma hazır durumda.
Yağmur görmüyor.
Güneş sadece sabahları görüyor.
Ancak bazen kuşlar pisliyor..namussuzlar..
Benimki evin bodrum katında ancak bodrumun içinde değil apartman korkuluğuna u kilit ile bağlıyorum, önünü de market bisikletimle kapatıp birbirlerine bağlıyorum.Rahat uyuyorum. Eğer uzunca kullanılmayacaksa bodrum tabiki .
@dincer_colak Üstünü örterseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak cam balkonun hava almadığını varsayarak.Benimki bodrumda duruyor durmasa iyi ama yapacak birşey yok.Zaten güneş ve su almıyor bodrum o yönden sıkıntı 0.
@anti panik Seleniz brooks falanmıydı benim sele rahat ancak ucuz , kron marka stok sele. Burada pek bisikletten anlayan yok ancak teşekkürler. Uzun vadede bodrumda oluyor.
@kaskreis
Evet genişliği 21 cm lik bir sele.
Dik oturunca saatlerce yolculuk yapılacak cinsten.
Ama eğik oturunca ağırlık merkezi "aletlere" doğru kaydığı için 1 saat anca kurtarıyor.
Ara ara ayağa kalkıp kan dolaşımını arttırmak lazım..
@kaskreis
Ben de ara ara dağ sürüşü yapıyorum.
Rahat sele asıl dağda lazım. Çukur ..tümsek..taş..vs.vs..