Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Yaz ve bahar aylarında ön balkonda, kışında arkadaki kapalı balkonda duruyor. Fakat her gelen çocuk bir yerini karıştırıyor hele ben evde değilsem tabi annemde sürekli mırın kırın ediyo balkonda olunca bende odamın duvarına aparat alıp asmak istiyorum, bisiklet yaklaşık 15kg. civarında
Böyle bir şey yapsam ağırlık konusunda bir sorun çıkar mı ?
yoksa bisikleti dikine mi asayım o da sanki teller baskı uyguluyor gibi geliyor ama tüm bisikletçilerde aynı şekilde asılı.

Ben duvar aparatı yaptım biri duvarda asılı diğeri evin holünde duruyor. Apartman içine kilitleme şansım var ama üşenmeyip 3 kat indirip çıkartıyorum

Her sürüşten sonra olmasada silip odamda muhafaza ediyorum, katlanırın bir avantajıda bu.
2016-09-25 12.40.50.jpg

ekipmanlarla 15 kiloyu aşan bisikleti 4. kattaki eve çıkarıyorum ve balkona koyuyorum :D Biraz amelelik olsa da içim rahat uyuyorum.

şimdilik girişteki dükkana,satılırsa 4 kat çıkartacağımı pek sanmıyorum,sanırım 13mm lik bir zincir alırım apartmana kitlerim.:kötü:

Daha alalı 1 hafta oldu. Evin holünde duruyor. Balkona çıkarıp
üstüne branda öreteceğim

Wallahi apartmanın kepenkli kapalı garajı olmasına rağmen evin içinde tutuyorum. Bazı komşular araçlarını park ettikten sonra kepengi kapatmayı unutuyor. Bu sebeple evde kilere koyuyorum. Şuan için durum bundan ibaret.

Arka balkonu kapatmıştık oraya koyuyorum ama gel görki vijdanen rahatsız oluyorum :( bazen 6 ay yattığı oluyor bir formül bulmam lazım

şuan karşımda odanın içinde duruyor. :huhuu:

normalde evin girişine koyarım da orası müsait olmadığından kontrplak üzerinde odamda ve tam karşımda asil bir şekilde duruyor. Rockrider 300'üm :kyfmyrn:

sitede guvenlik oldugu icin asagiya koyuyorum

Hergün düzenli olarak 4. kata çikarip indiriyorum, ve tabiki balkona koyuyorum.

Ben nereye bisikletim oraya :)

@Kürşatt evet bendekide aynı durumda olduğu için odama asmayı düşünüyorum göz önünde dursun ki her gördüm bir binme isteği gelsin vay be iyi ki almışım demeliyim onun için attığım linktekini yapmayı düşünüyorum. Bu büyük metal dübelli vidalar ila montajını yaparsam rahatlıkla taşır. Aynen klima motorunun ayağı gibi yada bunun küçükleri oluyor raf falan koymaya onlardan biri ile yapacağım. Metal Dübel

dübel.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
@MakRo

Çözüm sağlamlık açısından süper olmuş.
Bilgi:Ben de evdeki elbise dolaplarını deprem sırasında devrilmesin diye bunların ufaklarıyla sabitlemiştim.:)
Gel gör ki evin duvarında böyle bir aparata bisikleti iyice temizleyip öyle asmak gerekir.
Günlük kışın da bisikleti kullanacaksak, dışarısı yağmur..çamur vs olduğundan pek pratik ve kullanışlı olmayacaktır.:)
Onun yerine zemini kirlensr de olur antre, balkon tarzı müsait yer daha mantıklı gibi sanki:):harika:

Odasında. Bench sehpası, dumbell, bisiklet ve ilgili tamir aletlerine ayırdığım hobi odam var. Bekarlık sultanlıktır :harika:

Geri