Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
1675ds9.jpg

Çocuk odasında, üşümesinler.. :)

"Günün Fotoğrafı" vol.2

• Beğen
Tepkiler: tropeus
Katlanır bisikletim katlanır bisiklet çantasında. Yol bisikletim arka oda da yazı bekliyor

Yatağıma koyuyorum...

@Auron Sanchez Öğrencilikten beri küçük evde yaşamak çok hoşuma gidiyor hayalim 1+1 evde yaşamak sizin eviniz ve bisikletiniz tam bana göre:)). Tabi anne baba olduğu için 1+1 benim için uzak ama size evinizde bisikletiniz ile güzel günler dilerim.

56976145a5846b52335b8d5dbf03bc97.jpg
Verandada kuru zeminde (sadece biraz soğuk) duruyor [emoji57] Eski ve yenisi ile. Hatta ufağında orada, depoda da hanımın [emoji23]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: tropeus
Yatağımın başucunda parkenin üstünde

Ayrı konu açmak istemedim en uygun burası gibi pek de araştırmadım daha doğrusu.. Abilerim kardeşlerim üni. okuorum kaldığım yurdun bahçesi veya deposu yok öncelikle . Yeni bisikletime kavuşmama 2-3 ay kaldı ama bisikleti koyacak yer bulamadım ve onca para biriktir al koycak yer bulamam kaygısı sinirlerimi bozmaya başladı :snzdglsn:

İst. oturduğum için yazın sıkıntı olmayacak ama okullar açıldığında napcağımı kestiremiorum şimdiden bi çözüm bulmaya çalışıyorum . Varsa böyle bi durum yaşayıp da çözebilen yardımlarını bekliyorum Teşekkür ediyorum??

Şu an kafamdan geçenler Otoparkla anlaşmak , bi yardımsever bulup deposunu kömürlüğünü kullanmak , başka bisiklet kullanan kişileri yolda gördüğümde çevirip onlara sarmak :bsmagryr: 'Bisiklet uğruna Ya Rab olayına' döndü vala durumum acil olmayan yardımm bekliyorum 2 ay kadar süremiz var :naslyany:

@mmakif
Katlanır bisiklet bu durumda en mantıklısı. Dışarı bırakmayın, kimseye de emanet etmeyin. Katlayıp yurt dolabınıza koyabilirsiniz. Sınıfa, kafeye her yere rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

@Soykan U. yorumunuz için teşekkür ederim ama ben Carraro 052 siparişi verdim seneye vakit buldukça her sınav sonrası bi yerlerde yarış tur şeklinde geçicekti katlanır düşünmüyorum :uzgnm:

Geri