@Auron Sanchez Öğrencilikten beri küçük evde yaşamak çok hoşuma gidiyor hayalim 1+1 evde yaşamak sizin eviniz ve bisikletiniz tam bana göre). Tabi anne baba olduğu için 1+1 benim için uzak ama size evinizde bisikletiniz ile güzel günler dilerim.
Ayrı konu açmak istemedim en uygun burası gibi pek de araştırmadım daha doğrusu.. Abilerim kardeşlerim üni. okuorum kaldığım yurdun bahçesi veya deposu yok öncelikle . Yeni bisikletime kavuşmama 2-3 ay kaldı ama bisikleti koyacak yer bulamadım ve onca para biriktir al koycak yer bulamam kaygısı sinirlerimi bozmaya başladı
İst. oturduğum için yazın sıkıntı olmayacak ama okullar açıldığında napcağımı kestiremiorum şimdiden bi çözüm bulmaya çalışıyorum . Varsa böyle bi durum yaşayıp da çözebilen yardımlarını bekliyorum Teşekkür ediyorum??
Şu an kafamdan geçenler Otoparkla anlaşmak , bi yardımsever bulup deposunu kömürlüğünü kullanmak , başka bisiklet kullanan kişileri yolda gördüğümde çevirip onlara sarmak 'Bisiklet uğruna Ya Rab olayına' döndü vala durumum acil olmayan yardımm bekliyorum 2 ay kadar süremiz var
@mmakif
Katlanır bisiklet bu durumda en mantıklısı. Dışarı bırakmayın, kimseye de emanet etmeyin. Katlayıp yurt dolabınıza koyabilirsiniz. Sınıfa, kafeye her yere rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.
@Soykan U. yorumunuz için teşekkür ederim ama ben Carraro 052 siparişi verdim seneye vakit buldukça her sınav sonrası bi yerlerde yarış tur şeklinde geçicekti katlanır düşünmüyorum
Ben odaya koyuyorum. Esim anlayısla karsılıyor. Tabı bazen camasırlık olarak kullanıldıgına sahıtlik ediyorum. Ben de anlayısla karsılıyorum hayat karsılıklı