Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

benimki holde duruyor. ben evde yoksam %90 bisiklet de evde olmadığı için hanımla fazla kriz yaşamıyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
Scudo
Ya abiler yorumlarınız için saolun da benim evimin olması için 4 5 yıla ihtiyacım var şu an yurtta kalıyorum bana sadece şöyle de bi çözüm var diyerek benim düşünmediklerimi söylersiniz diye sorduydum :) Anladığım herkesin evi deposu odası var , yurtta kalan arkadaşların yurdunun bahçesi var ben öleyim yani :acpsnr:

Bodrum katında kalıyor

Benim carraro hep yanımda takılıyor odamda :)

Dosyalar

• DSC_1111.JPG
    DSC_1111.JPG
    99,1 KB · Okunma: 52
@mmakif Yurdun bahçesinin olmaması büyük şanssızlık bende yurtta kalıyorum yurdun bahçesi var hatta müdürün arabasının önüne bırakıyorum üstü kapalı alan çünkü.Size tavsiyem otopark falan illaki vardır orayla anlaşıp o şekilde halletmek.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@mmakif dür biraz hemen canını sıkma. Yurt binasının ıllaki bir memur/yöneticisi ve bekçisi vardır. Önce onlarla iletişim kur. Nasıl bir öğrencisin? Sessiz ? hasarı? tertipli? daginik ? Eğer uygun bir biçimde yaklaşırsan ıllaki yardımcı olurlar. Ama önce arayı iyi tut .

• Beğen
Tepkiler: makifir ve citk60
salonda tv sehpasının yanında, baş köşede, gözümün önünde...carraroyu çaldırdıktan sonra Luigi evimizin konuğu...
40959337011_78a3600b17_c.jpg

Bisikletlerinizin daha az yer kaplaması içi duvara tekli veya üst üste de asabileceğiniz Spider-Bike yaptık. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Bağlantı parçalarıyla birlikte gönderiyoruz. Elden alımlarda da bir miktar indirim yapabiliriz.

(link)

f8996f1ec8e49eccfc2084fac1ca2e0b.jpg

f4f2d03cd80ed1102c1753013ed6be49.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dosyalar

• IMG_7990.JPG
    IMG_7990.JPG
    56,4 KB · Okunma: 23
@Çağdaş78 @citk60 cok tesekkur ederim ilginiz icin neyse mantikli gelen 1-otoparkla anlasmak ya da 2-idarecilerin lojmanlarinin bi kapali ev altinda otoparki var bakalim ..

Sene basi haber veririm naptigimi simdi haziran gibi ist.da Bisiklet bakalim tesekkur ettim tekrardann :)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Balkonda duruyor.;)

mtb misafir odasın da yol yatağımın yanında :)

@appendixNasıl çaldılar? Zincir kilit ve benzeri güvenlik önlemi takılı mıydı? Geçmiş olsun

Evin içinde tutuyorum [emoji3]
010a285a339ecc6d4d519d488b76e84f.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@burakncn parmak kalınlığında kilit vardı ve apartman içindeydi..hiçbir kilit hırsıza dayanmaz...sağolun

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@appendixValla ne yapıcaz ne edicez ben de şaşırdım. Kilit dayanmıyor şerefsizlere

Geri