Ya abiler yorumlarınız için saolun da benim evimin olması için 4 5 yıla ihtiyacım var şu an yurtta kalıyorum bana sadece şöyle de bi çözüm var diyerek benim düşünmediklerimi söylersiniz diye sorduydum Anladığım herkesin evi deposu odası var , yurtta kalan arkadaşların yurdunun bahçesi var ben öleyim yani
@mmakif Yurdun bahçesinin olmaması büyük şanssızlık bende yurtta kalıyorum yurdun bahçesi var hatta müdürün arabasının önüne bırakıyorum üstü kapalı alan çünkü.Size tavsiyem otopark falan illaki vardır orayla anlaşıp o şekilde halletmek.
@mmakif dür biraz hemen canını sıkma. Yurt binasının ıllaki bir memur/yöneticisi ve bekçisi vardır. Önce onlarla iletişim kur. Nasıl bir öğrencisin? Sessiz ? hasarı? tertipli? daginik ? Eğer uygun bir biçimde yaklaşırsan ıllaki yardımcı olurlar. Ama önce arayı iyi tut .
Bisikletlerinizin daha az yer kaplaması içi duvara tekli veya üst üste de asabileceğiniz Spider-Bike yaptık. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Bağlantı parçalarıyla birlikte gönderiyoruz. Elden alımlarda da bir miktar indirim yapabiliriz.
(link)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Çağdaş78@citk60 cok tesekkur ederim ilginiz icin neyse mantikli gelen 1-otoparkla anlasmak ya da 2-idarecilerin lojmanlarinin bi kapali ev altinda otoparki var bakalim ..
Sene basi haber veririm naptigimi simdi haziran gibi ist.da Bisiklet bakalim tesekkur ettim tekrardann