Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Dünya para verip bisiklet alınca eve koyuyoruz tabi. Ben alışverişe falan gittiğimde kıyıp da bırakamıyorum. Kitleyip gitsem gözüm hep arkada kalıyor. Ehli keyif dolaşamıyorum:komik:

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Scudo
@alper52 gidon orijinal mi?Maşallah çok güzelmiş. Başka fotoğrafları var mı?

Benim bisiklet de balkonda duruyor. Balkon camla kapalı.
Yakın zamanda yeni bir eve geçme planımız var. Bisiklet dolabı yapmayı planlıyorum.

Tabiki evin içine . Ayakkabılığın önüne koyuyorum. Zaten fazla misafirm yok. Arada.bir göz kırpma şansımda oluyor

Müstakil ev olmasının rahatlığı merdiven dairesine bırakıyorum:harika:

Yaklaşık 7-8 aydır apartman girişinde merdivene kilitliyorum, bu arada dış kapı kartsız açılmıyor. Eskiden dış kapıda kilit falan yoktu, önceden yine merdivene kilitleseydim bisikletimin üzerine bir bardak su içmiş olurdum kesinlikle.

eskiden merdiven boşluguna kilitliyordum taki komşunun torunu benim jantları çalmaya kalkışıncaya kadar (suç üstünde yakaladım)
şimdi ise kendi depomuza koyuyorum,deponun dışında da bir kilit var

Sitede yasak olmasına rağmen 4. kata çıkarıyor ve kapımın önündeki doğalgaz borusuna kilitliyorum.
İşyerimde (okulda) ise çok şanslıyım. Okulumuz çok büyük bir binaya sahip. Boş sınıflar var. Özellikle odamın yanındaki sınıf kullanılmıyor. O sınıfın kapı kilit göbeğini değiştirdim. Hemen oraya kilitliyorum bisikletimi.

Genellikle oturduğum apartmanın çatı katında kilitlidir. Uzun süreli şehir dışına çıkıyorsam eğer eve koyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
10. Kattaki doğalgaz borusuna bağlıyorum inşallah ilerde bi gün sıkıntı olmaz

Bende dairemin bulunduğu katta kalorifer petek borusuna kilitliyorum.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
JDQ6No.jpg
Yatağımın yanıbaşında duruyor.

Evimin kapalı balkonunda temiz ve güvenli bir şekilde ışığa yağmura suya maruz kalmadan :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri